Hotels in Santa Coloma De Farners

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Santa Coloma De Farners van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig329 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum1.0 km van Magma Spa
Een seizoensgebonden buitenzwembad evenals een bubbelbad en een buitenzwembad staan tot uw beschikking in het 4-sterren Mas Sola Santa Coloma De Farners, op amper 350 meter loopafstand van de Sant Marcal de Santa Coloma de Farners.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig122 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum200 meter van Compañia Hijas de la Caridad de San Vicente de Paul Provinc
Het 3-sterren Pinxo heeft een spa-centrum en een terras en is circa 8 minuten wandelen van Antic Casino en zeer dicht bij een bushalte gelegen.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig112 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum400 meter van Magma Spa
Het 4-sterren Balneari Termes Orion bevindt zich op ongeveer 1 km afstand van esclat oil santa coloma en beschikt over een buitenzwembad met een Turks bad, een caldarium en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig118 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum200 meter van Cercle Jove
Het 3-sterren Aparthotel Can Gallart Santa Coloma De Farners heeft een zwembad en 11 kamers en is gelegen op slechts 14 van esclat oil santa coloma.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
Fonda JoanPension
8.4
Geweldig128 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Compañia Hijas de la Caridad de San Vicente de Paul Provinc
Museo de Las Galletas bevindt zich op minder dan 1 km naar het particuliere Fonda Joan Santa Coloma De Farners.
Vanaf€ 33 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum300 meter van Cercle Jove
Het charmante L'Argolla Pizzeria, gelegen een wandeling van maar 5 minuten Teatre Catalunya, heeft een à la carte restaurant dat lokale gerechten serveert.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Santa Coloma De Farners

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Santa Coloma De Farners zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Santa Coloma De Farners. Hotel Pinxo, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt gratis pendeldienst, conciërgeservice en een speelzaal ter plaatse aan. Aparthotel Can Gallart met beoordeling 8.2/10 en Fonda Joan, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Santa Coloma De Farners zijn de beste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 4 opties in Santa Coloma De Farners. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Pinxo, beoordeeld met 6.2/10, dat €89 per nacht kost en gratis pendeldienst, conciërgeservice en een speelzaal aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Santa Coloma De Farners?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Balneari Termes Orion (beoordeling: 7.8/10) ter koste van €146 per nacht, gelegen op 1,5 km van Sant Marcal de Santa Coloma de Farners. Het biedt een zonnedek, Turkse stoombaden en een wellnesscentrum samen met 24-uurs receptie en rondleidingservice aan. Gasten kunnen een kamer vanaf €89 per nacht boeken. Aparthotel Can Gallart met beoordeling 8.2/10 is ook een gode 3-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt gratis parkeren, een waterpark en ledikanten, evenals buitenzwembad, het hele jaar geopend en een buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Santa Coloma De Farners voor ongeveer €133 per nacht boeken.

Welke hotels in Santa Coloma De Farners zijn goed voor gezinnen?

Hotel Mas Sola (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met Turkse stoombaden, een stomerij en boot varen voor €106 per nacht.

Welke hotels in Santa Coloma De Farners niet ver van Museo de Las Galletas zijn de beste?

U kunt bij Hotel Mas Sola, beoordeeld met 8.0/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Museo de Las Galletas. Het biedt Turkse stoombaden, een stomerij en boot varen aan. U kunt ook Fonda Joan met beoordeling 7.8/10 voor ongeveer €37 per nacht. Het ligt op 0,8 km van de bezienswaardigheid en biedt parkeerservice en huishouden aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Santa Coloma De Farners met buitenzwembadden?

Volgen 170 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Santa Coloma De Farners. Misschien vindt u Hotel Balneari Termes Orion beoordeeld met 7.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €146 per nacht.

Waar logeren in Santa Coloma De Farners?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Apartament El Castell met kamerprijzen vanaf 103€ en Apartament El Castell met kamers voor slechts 103€. Het gelegen nabij Casa Rectoral L'Argolla Hostal is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Als u bij Aparthotel Can Gallart verblijft, bent u op 20 minuten lopen van Magma Therme en op 0.5 km van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Santa Coloma De Farners

Hotel Balneari Termes Orion is een 4-sterren luxe hotel op 0.4 km van Magma - Centro Termal, dat over een sauna, een patio en een wellnesscentrum beschikt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Santa Coloma De Farners, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Fonda Joan, dat op circa 0.3 km van het centrum van de stad ligt.

Meer zienMinder