Hotels in Portofino

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Portofino van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig135 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum800 meter van Castello Brown
Het 5-sterren Eight Hotel heeft stoombaden, een stoomcabine en een bubbelbad, en ligt op ideale locatie vrij dicht bij de bonte haven van Portofino.
Vanaf€ 935 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig534 beoordelingen
Het Piccolo Portofino ligt op ongeveer 25 minuten wandelafstand van Spiaggia dell' Olivetta en heeft 25 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig118 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Castello Brown
Het 5-sterren Splendido, A Belmond Hotel, genesteld vrij dicht bij het Mediterrane park, beschikt over een zoutwaterzwembad en 68 kamers, plus het ligt op 15 minuten met de auto weg van Castle of Rapallo.
Vanaf€ 5 613 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig140 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum700 meter van Castello Brown
Piazza Martiri Dell'Olivetta ligt op 600 meter van het rookvrije B&B Tre Mari, terwijl Christus van de Afgrond 2 km verder ligt.
Vanaf€ 181 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig237 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum500 meter van Castello Brown
Het mooie Albergo Nazionale Portofino is nog geen 15 minuten rjden weg van Castle of Rapallo gelegen en beschikt over 12 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 242 /nachtSelecteren
EdenHotel
8.2
Geweldig131 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum500 meter van Castello Brown
Het kindvriendelijke Eden Portofino is gevestigd op circa 450 meter verwijderd van Church of San Giorgio en 6 km rijden naar Chiesa di San Nicolò di Capodimonte.
Vanaf€ 204 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum500 meter van Castello Brown
Het charmante Splendido Mare, A Belmond Hotel, heeft een ligging op een heuvel, op nog geen 5 minuten van Porto di Portofino, en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 952 /nachtSelecteren
Portofino Suite Vista Mare Con Spiaggia PrivataHotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Castello Brown
Het 4-sterren Suite Vista Mare Con Spiaggia Privata Portofino bevindt zich op slecht 4 km afstand van de Chiesa di San Nicolò di Capodimonte en biedt een Italiaans ontbijt.
Vanaf€ 804 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Portofino

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Portofino zou je aanbevelen?

Als u zoekt naar een luxe verblijf in Portofino, beiden we u 3 accommodaties om uit te kiezen. Splendido, A Belmond Hotel, met beoordeling 8.0/10 heeft een zonnedek, Turkse stoombaden en parkeerservice, evenals een satelliet-TV, airconditioning en een bureau in de kamers in een bijgebouw, rookvrije kamers en unieke kamers om aan te bieden.

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Portofino?

Splendido, A Belmond Hotel, beoordeeld 8.0/10 is een modern hotel met een satelliet-TV, airconditioning en een bureau in de kamers. Het ligt binnen 30 minuten lopen van Spiaggia Minaglia.

Welke plekken in het centrum van Portofino zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 627 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Portofino. Splendido, A Belmond Hotel, gelegen in het centrum van Portofino, beoordeeld met 8.0/10, biedt een satelliet-TV, airconditioning en een bureau samen met perfecte service aan. Hotel Piccolo met beoordeling 8.0/10 en Eight Hotel, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Portofino?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Nazionale, beoordeeld met 7.4/10, dat €249 per nacht kost en een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij aanbiedt. B&B Tre Mari -Nestled In Nature-, dat €198 per nacht kost, is een andere goede optie voor een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en huishouden met beoordeling 7.2/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Portofino zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Splendido, A Belmond Hotel, (beoordeling: 8.0/10) biedt kamers met een satelliet-TV, airconditioning en een bureau aan. Gasten vinden ook 24-uurs receptie, pendeldienst en conciërgeservice leuk.

Welke hotels in Portofino zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Hotel Piccolo (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met een zonnedek, 24-uurs receptie en boodschappen dienst voor €345 per nacht. U kunt ook Hotel Nazionale (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €249 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, 24-uurs receptie en een stomerij aan.

Wat zijn de beste hotels in Portofino met buitenzwembadden?

Een van de beste opties is Splendido, A Belmond Hotel, (beoordeling: 8.0/10) met een zonnedek, Turkse stoombaden en parkeerservice. Het ligt op 7 km van Museo marinaro di Camogli. U kunt een bijgebouw, rookvrije en unieke kamer voor ongeveer €2497 per nacht boeken.

Waar logeren in Portofino?

Beste goedkope hotels in Portofino

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij B&B Tre Mari Portofino met een vanaf-prijs van 160€ per kamer. Hintown Portofino Privilege is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Classic In Portofino ligt op slechts een steenworp afstand van Gaslini-ziekenhuis.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 3-sterren Albergo Nazionale met een golfbaan en duiken de ideale keuze. Hotel Piccolo Portofino is gelegen in het hart van de stad en ligt op minder dan 5 minuten lopen van Trattoria Tripoli, die u uitnodigt om Italiaanse gerechten te proberen.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Galleria d'Arte Portofino, zoals Eden, dat 184€ per nacht kost.

Luxe en boetiekaccommodatie in Portofino

Het 5-sterren Belmond Splendido Mare biedt uitstekende luxe accommodaties met een sauna en een wellnesscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Geniet van uw verblijf in het comfortabele Il Vicoletto op slechts 250 meter van het stadscentrum.

Meer zienMinder