Hotels in S'Agaro

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in S'Agaro van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig1018 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het elegante 4-sterren Hotel Spa & Wellness S'Agaro, lopen van de Middellandse Zee, biedt 74 kamers en een bubbelbad, een emotionele douche en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Alabriga Hotel & Home Suites Gl Sant Feliu de Guíxols bevindt zich lopen van de Middellandse Zee en binnen 25 minuten loopafstand van Costa Brava Parc Aventura Platja d'Aro en biedt een traditionele Hammam, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 785 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig170 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het La Gavina Gl - The Leading Hotels Of The World ligt slechts 5 minuten wandelen naar Xalet Cruz en heeft 76 kamers en beschikt over Turkse stoombaden, een behandelkamer en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 578 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in S'Agaro

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in S'Agaro hebben een centrale locatie?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van S'Agaro om uit te kiezen. Ght Mar Hotel, beoordeeld met 7.4/10 is het beste hotel met 24-uurs receptie, pendeldienst en een spa lounge, dat op 15 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Hotel Spa & Wellness met beoordeling 8.0/10 en Hostal De La Gavina Gl - The Leading Hotels Of The World, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in S'Agaro?

Het beste is Hostal De La Gavina Gl - The Leading Hotels Of The World beoordeeld met 8.0/10 voor €611 per nacht met hoofdmassage, rugmassages en voetmassage.

Wat zijn de beste romantische hotels in S'Agaro?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Spa & Wellness (beoordeling: 8.0/10) ter koste van €98 per nacht, gelegen op 3,9 km van Cala del Pi. Het biedt voetmassage, een behandelingenkamer en 24 uur bewakingsdienst samen met conciërgeservice, bruiloft diensten en een stomerij aan. Bezoekers kunnen een kamer vanaf €63 per nacht boeken. Hostal De La Gavina Gl - The Leading Hotels Of The World met beoordeling 8.0/10 is ook een gode 5-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt hoofdmassage, rugmassages en voetmassage, evenals een seizoensgebonden buitenzwembad, een buitenzwembad en een zwembad aan. U kunt deze accommodatie in S'Agaro voor ongeveer €611 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in S'Agaro?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in S'Agaro. Hotel Spa & Wellness (beoordeling: 8.0/10) biedt voetmassage, een behandelingenkamer en 24 uur bewakingsdienst aan. Het ligt 3,5 km van Cami Ronda. Bezoekers kunnen van Europese keuken, Mediterrane keuken en Spaanse keuken bij La Palmera restaurant genieten. U kunt ook Hostal De La Gavina Gl - The Leading Hotels Of The World (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €611 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt hoofdmassage, rugmassages en voetmassage aan.

Welke hotels in S'Agaro dicht bij Museu d'Historia de la Joguina zijn de beste?

Om dicht bij Museu d'Historia de la Joguina te zijn, logeer bij Ght Mar Hotel (beoordeling: 7.4/10), dat op 15 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, pendeldienst en een spa lounge aan. Bezoekers kunnen van Europese keuken, Mediterrane keuken, Spaanse keuken en Catalaanse keuken bij Restaurant Villa Mas restaurant in de buurt genieten.

Welke hotels in S'Agaro met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 1204 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in S'Agaro. Bezoekers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Hotel Spa & Wellness (beoordeling: 8.0/10) voor €98 per nacht. Deze accommodatie heeft conciërgeservice, bruiloft diensten en een stomerij, evenals voetmassage, een behandelingenkamer en 24 uur bewakingsdienst.

Waar logeren in S'Agaro?

Beste goedkope hotels in S'Agaro

Apartament Medina Sidonia is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 78€ per nacht. S'Agaro Terraza Y Parking is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om squash en tennis te proberen, denk aan het centraal gelegen Hostal De La Gavina, die kamerprijzen vanaf 380€ biedt. Jardins De S'Agaro III en Cami Del Mar S'Agaro Apartment zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

U kunt ook S'Agaro Hotel Spa & Wellness eens proberen, het ligt dicht bij Playa Sant Pol en biedt een bubbelbad, een zonnedek en kanoën.

Luxe en boetiekaccommodatie in S'Agaro

S'Agaro Mar is een 4-sterrenaccommodatie met een bubbelbad, een zonnedek en boot varen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele Apartamento S'Agaro Fagoi gaan, daar treft u onder andere een golfbaan, een seizoensgebonden buitenzwembad en duiken.

Meer zienMinder