Hotels in Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie)

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Chalet Appart'Hotel L'Eau Vive is op 60 km van de luchthaven Annecy-Meythet en ongeveer 10 minuten wandelen naar de St-Nicolas-la-Chapelle Le Vivier bushalte.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren

Waar logeren in Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie)?

Beste goedkope hotels in Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie)

L'Eterlou is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie). Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Chalet Appart'Hotel L'Eau Vive, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. L'Eterlou biedt een eenvoudige budgetaccommodatie in Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie), op slechts 10 minuten rijden van Skilift van Chard du Beurre.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mocht u op een centrale locatie in Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie) willen verblijven, twijfelt u dan niet om Chalet Appart'Hotel L'Eau Vive of Chambres D'Hotes Les Hermines te boeken. Appartement 2 Pieces Cuisine Les Hermines bevindt zich in het hart van Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie) en biedt gratis parkeren, ledikanten en wandelen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie) te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Chambres D'Hotes Les Hermines of Appartement 2 Pieces Cuisine Les Hermines. Er zijn in Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie) 7 B&B's beschikbaar, waaronder Chambres D'Hotes Les Hermines en Appartement 2 Pieces Cuisine Les Hermines. Als u voor zaken naar Saint-Nicolas-la-Chapelle (Savoie) reist, kan een verblijf in de buurt van Skilift van Lac in Chalet Appart'Hotel L'Eau Vive een goede optie zijn.

Meer zienMinder