Hotels in Beaufort (Savoie)

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Beaufort (Savoie) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig52 beoordelingen
Het Maison Doron ligt op 75 km van de luchthaven Annecy-Meythet en verwelkomt gasten met een restaurant en een bagageopslag.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
Chalet Du BersendBed & Breakfast
8.2
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Chalet Du Bersend Bed and Breakfast Beaufort is op 80 km van de luchthaven Annecy-Meythet en op ongeveer 10 minuten wandelafstand van de Coutafaillat bushalte.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Du Grand-Mont met een spa lounge bevindt zich op ongeveer 75 km van de luchthaven Annecy-Meythet.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Hotel De La Roche Beaufort Hotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum
De gasten van het Hôtel de la Roche Beaufort kunnen afkoelen in een binnenzwembad of gebruik maken van een bubbelbad, een sauna en een overdekt zwembad om pure ontspanning te voelen.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Beaufort (Savoie)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Beaufort (Savoie) hebben een centrale locatie?

Hôtel du Doron, gelegen in het centrum van Beaufort (Savoie), beoordeeld met 8.2/10, biedt een kastje en een TV samen met uitstekende service aan.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Beaufort (Savoie)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze gasten is Hotel Du Grand Mont (beoordeling: 9.0/10). Het ligt op 3,7 km van Skilift van Chozal en biedt een kastje, een vlakscherm TV en geluiddichte ramen in de kamers voor ongeveer €112 per nacht aan.

Wat zijn de populairste accommodaties in Beaufort (Savoie) dicht bij Skilift van Grand Mont?

Om dicht bij Skilift van Grand Mont te verblijven, logeer in Hotel Les Ancolies A Areches (beoordeling: 7.4/10), dat op een 5-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt een zonnedek, massage en fietsen aan. Gasten kunnen Franse keuken bij het Restaurant le Poncellamont restaurant in de buurt.

Waar logeren in Beaufort (Savoie)?

Beste goedkope hotels in Beaufort (Savoie)

Studio 1 Piece Situe Dans Un Chalet is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Beaufort (Savoie). Studio 1 Piece Situe Dans Un Chalet ligt op slechts een steenworp afstand van Cormet d'Arêches.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Hotel Du Grand Mont en Hôtel du Doron goede opties. Hôtel du Doron is een andere centrale optie die zich op 5 minuten lopen van het hart van Beaufort (Savoie) bevindt.

Als u meer wilt weten over de attracties van Beaufort (Savoie), kies dan voor Hotel Du Grand Mont bij eglise Saint-Maxime-de-Riez de Beaufort. Actieve reizigers kunnen het beste voor een hotel naast Skilift van Grand Mont kiezen, bijvoorbeeld, voor Hotel Les Ancolies A Areches waar biljart, paragliden en tennis worden aangeboden.

Luxe en boetiekaccommodatie in Beaufort (Savoie)

Het 4-sterren Residence Club Mmv La Cle Des Cimes biedt uitstekende luxe accommodaties met stoombaden, een sportschool en skiën.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Met prijzen vanaf slechts €82, creëert Studio 1 Piece Situe Dans Un Chalet een gezellige huiselijke sfeer tijdens uw verblijf. B&B's in Beaufort (Savoie) zijn onder andere Appartement Areches-Beaufort, 2 Pieces, 7 Personnes - Fr-1-342-188 en Studio 1 Piece Situe Dans Un Chalet. Hôtel du Doron is een geweldig resort voor reizigers naar Beaufort (Savoie) die hun vakantie met gratis parkeren, wandelen en skiën willen doorbrengen.

Meer zienMinder