Hotels in Vecindario (Gran Canaria)

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vecindario (Gran Canaria) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig699 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het luxe Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Vecindario is genesteld op 25 loopafstand van Mirador de El Ingenio en biedt 14 kamers en een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig322 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Iglesia de Santa Barbara en Casa Iriarte zijn respectievelijk grofweg 11 minuten wandelen ervan en op 17 minuten loopafstand van het mooie Avenida De Canarias gelegen.
Vanaf€ 46 /nachtSelecteren
Resort Suites Vecindario Vecindario Bed & Breakfast
7.8
Heel goed24 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vecindario (Gran Canaria)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste boetiekhotels in Vecindario (Gran Canaria)?

We raden Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel beoordeeld met 8.0/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €68 per nacht met gratis parkeren, gratis pendeldienst en squash ter plaatse.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Vecindario (Gran Canaria)?

Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel met gratis parkeren, gratis pendeldienst en squash is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke top hotels in Vecindario (Gran Canaria) zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Avenida De Canarias, beoordeeld met 7.8/10, dat €61 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een fotokopieerapparaat aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Vecindario (Gran Canaria)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Avenida De Canarias beoordeeld met 7.8/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een fotokopieerapparaat heeft. Het ligt op 3,9 km van Playa Pozo Izquierdo en kost ongeveer €61 per nacht.

Welke hotels in Vecindario (Gran Canaria) niet ver van Museo de La Zafra zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenHotel Avenida De Canarias (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een fotokopieerapparaat aan en ligt op 5 minuten lopen van Museo de La Zafra. U kunt ook Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel met beoordeling 8.0/10 voor ongeveer €68 per nacht. Het ligt op 1,1 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, 24-uurs roomservice en wekdienst aan.

Welke hotels in Vecindario (Gran Canaria) met buitenzwembadden zijn de beste?

Een van de beste opties is Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention Hotel (beoordeling: 8.0/10) met gratis parkeren, gratis pendeldienst en squash. Het ligt op 4,5 km van Monumento Natural de Arinaga. U kunt een heldere, luchtgekoelde en functionele kamer voor ongeveer €68 per nacht boeken.

Waar logeren in Vecindario (Gran Canaria)?

Beste goedkope hotels in Vecindario (Gran Canaria)

Een budgetvriendelijke optie is Apartamento Buenavista, dat 40-minuten rijden van vuurtoren van Maspalomas is en gratis parkeren, windsurfen en duiken heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Elba Vecindario Aeropuerto Business & Convention of Emycanarias Holiday Homes zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Apartamento Faycan verblijven.

Wanneer u de stad wilt verkennen, kunt u het beste voor een hotel in de buurt van Museo La Zafra kiezen, bijvoorbeeld Avenida De Canarias. De reizigers, die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan Playa Pozo Izquierdo El Arenal, kunnen het beste een hotel als Deportivo Ciw boeken, gelegen op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

B&B's in Vecindario (Gran Canaria) zijn onder andere Pozo Izquierdo en Luxury Apartament Faycan.

Meer zienMinder