Hotels in Meloneras

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Meloneras van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig357 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum1.9 km van Meloneras Golf
Internationale gerechten en een zwembad zijn beschikbaar voor gastenvan het prachtige 5-sterren Lopesan Baobab Resort in het centrum van Meloneras.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig569 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het spectaculaire Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa beschikt over buitenzwembad hele jaar geopend, saunafaciliteiten en een buitenzwembad en ligt op 550 meter lopen van de Vuurtoren van Maspalomas.
Vanaf€ 196 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig377 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum1.4 km van Meloneras Golf
Het luxe Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso Meloneras beschikt over moderne kamers met een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten, en ligt binnen 15 minuten wandelafstand van Vuurtoren van Maspalomas.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig894 beoordelingen
Dankzij de uitstekende ligging ligt het charmante H10 Playa Meloneras Palace in het hart van Meloneras, en kunt u genieten van een zwembad.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.2 km van Meloneras Golf
Het 3-sterren Caybeach heeft een zwembad en 2416 kamers en is gelegen binnen 25 minuten wandelafstand van Parque Botánico de Maspalomas.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
Apartamentos Cocoteros - TamaraHotel
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Naar Duinen van Maspalomas kan men gemakkelijk lopen, Parque Botánico de Maspalomas ligt binnen 25 minuten lopen.
Vanaf€ 133 /nachtSelecteren
Meloneras Premium HotelHotel
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.2 km van Meloneras Golf
Het 3-sterren Premium Meloneras heeft een privé ligging en biedt gemakkelijke toegang tot de Vuurtoren van Maspalomas binnen een loopafstand van 15 minuten.
Vanaf€ 597 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Meloneras

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Meloneras?

Als u zoekt naar een luxe verblijf in Meloneras, beiden we u 3 accommodaties om uit te kiezen. Een van de beste luxe hotels in Meloneras is Lopesan Baobab Resort, beoordeeld met 8.4/10 — het heeft meer dan 940 positieve recensies van onze gasten. Het biedt een golfbaan, een nachtclub en aerobicslessen aan en kost u €256 per nacht.

Wat zijn de beste boetiekhotels in Meloneras?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Lopesan Costa Resort & Spa, beoordeeld met 8.4/10, tegen €266 per nacht. Nog een boetiekoptie is het 5-sterren Lopesan Baobab Resort beoordeeld met 8.4/10 voor €256 per nacht.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Meloneras?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in Meloneras.

Wat zijn de beste romantische hotels in Meloneras?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Lopesan Costa Resort & Spa beoordeeld met 8.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een golfbaan, een nachtclub en aerobicslessen aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €266 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Meloneras?

Op de basis van 1218 beoordelingen van onze gasten zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een zonneterras, een golfbaan en conciërgeservice voor €178 per nacht. U kunt ook Lopesan Baobab Resort (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €256 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, een nachtclub en aerobicslessen aan.

Welke hotels in Meloneras niet ver van Vuurtoren van Maspalomas zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenLopesan Costa Resort & Spa (beoordeling: 8.4/10) leuk. Het biedt een golfbaan, een nachtclub en aerobicslessen aan en ligt op 5 minuten lopen van Vuurtoren van Maspalomas.

Wat zijn de beste hotels in Meloneras met buitenzwembadden?

Volgen 1218 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Meloneras. Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso met een zonneterras, een golfbaan en conciërgeservice, (beoordeling: 8.4/10) is een perfecte accommodatie met vanafprijzen €171 per nacht. Het ligt in de Costa Meloneras wijk en heeft Ciao Ciao Meloneras restaurant in de buurt. Misschien vindt u Lopesan Costa Resort & Spa beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €266 per nacht.

Waar logeren in Meloneras?

Beste goedkope hotels in Meloneras

Gasten van Meloneras die voor een zakelijk doel reizen, vinden er meerdere hotels, waaronder Bungalow Green Oasis en Apartamentos Dunaoasis Maspalomas. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Meloneras Suites in het centrum van Meloneras hebben.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u geïnteresseerd in een verblijf in de Costa Meloneras wijk, dan is Villas Bahia Meloneras-Bahmel01 op circa 30 minuten lopen van Gay beach in Maspalomas, Gran Canaria uw aandacht waard.

Luxe en boetiekaccommodatie in Meloneras

Er zijn in Meloneras 4 accommodatieopties voor de luxe reiziger, waaronder Lopesan Costa Meloneras Resort Spa And Casino en H10 Playa Meloneras Palace.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele Bungalow Bahia Meloneras gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een golfbaan en mini-golf. Een goed gezinsvriendelijk hotel in Meloneras is Lopesan Baobab Resort, dat direct naast TEMPLO ECUMÉNICO "El Salvador" ligt en tevens over een zonnedek, een zwembad en waterskiën beschikt. Lopesan Villa Del Conde Resort & Corallium Thalasso is een populaire badplaats die ook een nachtclub, een solarium en duiken biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Meloneras te hebben verkend.

Meer zienMinder