Hotels in Valldemossa (Mallorca)

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Valldemossa (Mallorca) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig286 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van Kloster Valldemossa
Het huisdiervriendelijke Es Petit Hotel De Valldemossa Valldemossa ligt op ongeveer 6 km afstand van Huis van Robert Graves en beschikt over een zonneterras, een gemeenschappelijke salon en de recreatieve voorzieningen van het hotel.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig499 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum1.1 km van Cartuja de Valdemossa
Het 4-sterren Bordoy Continental Valldemossa biedt een zwembadbar en heeft ook een buitenzwembad waar gasten een duik in kunnen nemen.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
Ca'S PapaHotel
8.4
Geweldig198 beoordelingen
Het 3-sterren Ca'S Papa Mallorca Island biedt een honesty bar en 20 kamers, samen met een charmante locatie in de nabijheid van Kartuizerklooster van Valldemossa.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig118 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum400 meter van Kloster Valldemossa
Monestir de Miramar en Casa natal de Santa Catalina Thomàs zijn respectievelijk minder dan 3 km afstand en binnen slechts 5 minuten van het Allotjaments Serra De Tramuntana Bed and Breakfast Valldemossa gelegen.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig141 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum400 meter van Kloster Valldemossa
Monestir de Miramar ligt op ongeveer 3 km afstand van het 3-sterren Marton Hotel Valldemossa Valldemossa en Parish Church of Saint Bartholomew ligt binnen 19-minuten loopafstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig160 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum700 meter van Kloster Valldemossa
Het comfortabele Sa Vall heeft een rustige ligging en biedt gemakkelijke toegang tot Parking de Valldemossa binnen een loopafstand van 10 minuten.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig180 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum1.3 km van Kloster Valldemossa
Gasten zullen genieten van een zwembad en 8 kamers, tijdens een verblijf in het gezellige Mirabo De Valldemossa met locatie op loopafstand van de Serra de Tramuntana.
Vanaf€ 336 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum700 meter van Kloster Valldemossa
Het 4-sterren Valldemossa Valldemossa ligt binnen 8 minuten rijden van Frederic Chopin & George Sand Museum en beschikt over 6 kamers, een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 901 /nachtSelecteren
Cas Papa SweetHotel
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Kloster Valldemossa
Het Cas Papa Sweet, dat 13 kamers heeft, ligt in het hart van Valldemossa en binnen 7 km van La Granja.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Valldemossa (Mallorca)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de top boetiekhotels in Valldemossa (Mallorca)?

Hotel Valldemossa met medische dienst, een wellnesscentrum en kindermaaltijden ter plaatse heeft beoordeling 8.2/10 voor €501 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de bezoekers van iBooked.nl

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Valldemossa (Mallorca)?

Kies uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Valldemossa (Mallorca). Een van de beste hotels in het centrum van Valldemossa (Mallorca) is Hotel Valldemossa beoordeeld 8.2/10 vanaf €124 per nacht. Marton Hotel Valldemossa met beoordeling 8.0/10 en Es Petit Hotel De Valldemossa, beoordeeld met 9.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Valldemossa (Mallorca) zijn goedkoop?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Valldemossa (Mallorca). Es Petit Hotel De Valldemossa met beoordeling 9.4/10 is een goede optie, gelegen op 5 km van Huis van Robert Graves. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis parkeren, 24-uurs receptie en ledikanten profiteren. Bezoekers vinden ook uitzonderlijke service leuk. Allotjaments Serra De Tramuntana is ook een goede keuze met beoordeling 10.0/10 voor €98 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Valldemossa (Mallorca)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Hotel Continental Valldemossa beoordeeld met 7.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €126 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Valldemossa (Mallorca)?

Es Petit Hotel De Valldemossa (beoordeling: 9.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en ledikanten voor €182 per nacht. Mirabo De Valldemossa, beoordeeld met 8.6/10, is ook een goede optie met gratis pendeldienst, snorkelen en kanoën. U kunt een heldere en luchtgekoelde kamer voorzien van een minibar en een zitruimte voor ongeveer €317 per nacht boeken.

Wat zijn de populairste accommodaties in Valldemossa (Mallorca) dicht bij Parish Church of Saint Bartholomew?

U kunt bij Hotel Sa Vall, beoordeeld met 9.0/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Parish Church of Saint Bartholomew. Het biedt 24-uurs receptie, ledikanten en massage aan.

Welke hotels in Valldemossa (Mallorca) met buitenzwembadden zijn de beste?

Als u zoekt naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 5 accommodaties om eruit te kiezen. Misschien vindt u Hotel Continental Valldemossa beoordeeld met 7.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €126 per nacht.

Waar logeren in Valldemossa (Mallorca)?

Beste goedkope hotels in Valldemossa (Mallorca)

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Continental Valldemossa met tarieven vanaf 251€ of Marton Hotel Valldemossa waar de prijzen bij 127€ beginnen. Macarena'S House Primero is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Sa Vall en Residencial Suites Valldemossa goede opties. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Macarena'S House Bajos verblijven.

Kies voor een hotel in de buurt van Royal Carthusian Monastery Real Cartuja, zoals Hotel Valldemossa, dat op loopafstand van slechts 5 minuten ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Valldemossa (Mallorca)

Als u op zoek bent naar een eersteklas hotel, overweeg dan een verblijf bij het 4-sterren Cases De Ca'S Garriguer of bij het 4-sterren Es Petit Hotel De Valldemossa.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Can Home Rectoria is een leuke accommodatiekeuze, die op slechts 30 minuten rijden van Parc de la Mar ligt. Mirabo De Valldemossa heeft een verscheidenheid aan gezinsvriendelijke activiteiten en omvat ook een zonterras, een golfbaan en duiken. Mensen, die graag in de natuur zijn, zullen het fijn vinden om bij Cas Papa Sweet in de buurt van een vallei en bergen te verblijven.

Meer zienMinder