Hotels in Portals Nous (Mallorca)

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Portals Nous (Mallorca) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig247 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum700 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
De gasten van het 4-sterren Bendinat Portals Nous kunnen afkoelen in een zwembad of gebruik maken van een solarium, een bubbelbad en een buitenzwembad om pure ontspanning te voelen.
Vanaf€ 238 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig438 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum500 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
Met 119 volledig gerenoveerde kamers en een buitenzwembad ligt het Tomir Portals Suites - Adults Only binnen ongeveer 10 minuten rijafstand vanaf het Katmandu-park.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig146 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum300 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
Het Iberostar Grand Portals Nous beschikt over een zwembad en ligt binnen 7 km afstand van Es Baluard Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst.
Vanaf€ 417 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig428 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum500 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
Het comfortabele Tacande Portals beschikt over een binnenzwembad en 205 kamers met uitzicht op de oceaan.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig679 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
Uitzicht op de Middellandse Zee en prachtige locatie wachten op gasten in het Salles Hotels Marina Portals Portals Nous, dat over stoombaden en saunafaciliteiten beschikt.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig206 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum700 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
Waterpark Western en Mallorca Casino zijn respectievelijk op circa 6 km verderop en 6 km van het 4-sterren Leonardo Boutique Mallorca Port Portals gelegen.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig232 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum400 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
U kunt ontspannen bij een zwembad in het Rd Costa Portals - Adults Only, gelegen op afstand van 6 km naar Pacha Nightclub Mallorca.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig203 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
Kasteel van San Carlos en Playa de Palma Nova zijn respectievelijk op circa 4 km verderop en 3 km van het stijlvolle Portals Hills Boutique Portals Nous gelegen.
Vanaf€ 508 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig167 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.3 km van Parroquia de Nuestra Señora de Portals
Gasten kunnen ontspannen in een binnenzwembad, of genieten van een Turks bad, een caldarium en saunafaciliteiten in het 4-sterren Lindner Hotel Mallorca Portals Nous, Part Of Jdv By Hyatt Portals Nous, gelegen slechts 5 loopafstand van Jungle Parc Junior.
Vanaf€ 336 /nachtSelecteren
Portals PalaceHotel
8.6
Geweldig4 beoordelingen
Het 4-sterren Portals Palace Mallorca Island ligt in een prestigieus gebied van Mallorca Island, slechts 5 wandelafstand van Platja dde S'Oratori.
Vanaf€ 596 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Portals Nous (Mallorca)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste 5-sterrenhotels in Portals Nous (Mallorca)?

Het beste is Iberostar Grand Portals Nous (Adults Only) beoordeeld met 7.8/10 voor €464 per nacht met een zonnedek, 24-uurs receptie en gratis pendeldienst.

Welke boetiekhotels in Portals Nous (Mallorca) zijn de beste?

Voor klanten, die zoeken naar een modern hotel in Portals Nous (Mallorca), heeft iBooked.nl meer dan 5 boetiekhotels. Een van de geweldigste boetiekhotels is Hotel Bendinat, beoordeeld met 7.8/10, tegen €263 per nacht. Nog een boetiekoptie is het 5-sterren Iberostar Grand Portals Nous (Adults Only) beoordeeld met 7.8/10 voor €464 per nacht. Salles Hotels Marina Portals beoordeeld met 7.4/10: een 4-sterrenhotel met een zonneterras, stoombaden en 24-uurs roomservice.

Welke hotels in Portals Nous (Mallorca) hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 1002 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Portals Nous (Mallorca). Een van de beste hotels in het centrum van Portals Nous (Mallorca) is Iberostar Grand Portals Nous (Adults Only) beoordeeld 7.8/10 vanaf €104 per nacht. Salles Hotels Marina Portals, Tomir Portals Suites en Ocean Drive Port Portals zijn ook gechikt voor een comfortabel verblijf.

Wat zijn de beste romantische hotels in Portals Nous (Mallorca)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Bendinat beoordeeld met 7.8/10, dat een zonneterras, gratis pendeldienst en wandelen heeft. Het ligt op 7 km van Lonja de Mallorca en kost ongeveer €263 per nacht. Andere top opties zijn Salles Hotels Marina Portals, Iberostar Grand Portals Nous (Adults Only) en Portals Hills Boutique Hotel.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Portals Nous (Mallorca)?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Tomir Portals Suites (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met een golfbaan, een zonnedek en 24-uurs receptie voor €132 per nacht. U kunt ook Hotel Bendinat (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €263 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, gratis pendeldienst en wandelen aan.

Welke hotels in Portals Nous (Mallorca) met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 1073 beoordeling van klanten van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Portals Nous (Mallorca) te kiezen. Misschien vindt u Tomir Portals Suites beoordeeld met 7.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €132 per nacht. Andere top accommodaties zijn Lindner Golf Resort Portals Nous en Portals Hills Boutique Hotel.

Waar logeren in Portals Nous (Mallorca)?

Beste goedkope hotels in Portals Nous (Mallorca)

Budget hotels Maria Luisa (Adults Only) en 3-sterren Costa Portals (Adults Only) bieden accommodatie voor maximaal 225€ en 103€ per nacht respectievelijk.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bezoekers die graag in het centrum van de stad verblijven kunnen hun aandacht vestigen op Od Port Portals of Hotel Bendinat, gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties waaronder ook Marineland Majorca.

Luxe en boetiekaccommodatie in Portals Nous (Mallorca)

Wilt u een uiterst ontspannende reis hebben, boekt u een kamer in het luxe 4-sterren Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous. Denk aan Hotel Montemar, een boetiekhotel naast Kasteel van Bellver.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Ra120 Puerto Portals of White, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij kathedraal van Palma Portals Hills Boutique Hotel - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder