Hotels in Sant Antoni De Calonge

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sant Antoni De Calonge van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig353 beoordelingen
Het mooie Rosamar Sant Antoni De Calonge met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 45 km van de luchthaven Gerona-Costa Brava.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig216 beoordelingen
Het 3-sterren Reimar Sant Antoni De Calonge ligt 5 minuten lopen van Cami de ronda Torre Valentina Platja d'Aro en op slechts 2 km van Gran de Palamós en beschikt over een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Hostal OlgaPension
8.6
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum300 meter van Parroquia de Sant Antoni de Calonge
Het 2-sterren Hostal Olga is op 18 minuten van Gran de Palamós gelegen en beschikt over 56 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig203 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum500 meter van Parroquia de Sant Antoni de Calonge
Het Aubí Sant Antoni De Calonge ligt op 39 minuten rijden van de luchthaven Gerona-Costa Brava en beschikt over een winkel en een restaurant.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
Marakasa B&BBed & Breakfast
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum100 meter van Parroquia de Sant Antoni de Calonge
Naar Sant Antoni Beach kan men gemakkelijk lopen, Aquadiver ligt minder dan 4 km afstand.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Parroquia de Sant Antoni de Calonge
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
Kaart
1.0 km van Stadscentrum1.7 km van Parroquia de Sant Antoni de Calonge
Het Villa Costera B&B is een perfecte vakantieplek op slecht 4 km afstand van Costa Brava Parc Aventura Platja d'Aro en andere bezienswaardigheden van Sant Antoni De Calonge.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed5 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum900 meter van Parroquia de Sant Antoni de Calonge
Het Pensio Can Fabrellas heeft 12 kamers, een terras en een tuin en bevindt zich 2 km afstand naar Gran de Palamós in Sant Antoni De Calonge.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sant Antoni De Calonge

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Sant Antoni De Calonge zijn de beste?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Sant Antoni De Calonge. Marakasa B&B, beoordeeld met 8.2/10 is het beste hotel met een zonneterras, ledikanten en bordspellen, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Hotel Rosamar met beoordeling 7.8/10 en Hotel Rosa Dels Vents, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Sant Antoni De Calonge zijn goedkoop?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 6 aanbiedingen in Sant Antoni De Calonge. Hotel Reimar met beoordeling 7.2/10 is een goede optie, gelegen op 2,3 km van Cala Sa Cova. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonnedek, een zwembad op het dak en speelzaal profiteren. Reizigers vinden ook onberispelijke service leuk. Een ander aanbevolen hotel is Hotel Aubí met beoordeling 6.2/10, dat €105 per nacht kost. Het biedt airconditioning, een TV en een balkon in de kamers aan. Andere opties om goedkoop te logeren omvatten Hotel Maria Teresa en Hotel Rosa Dels Vents.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Sant Antoni De Calonge?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Reimar beoordeeld met 7.2/10, dat een zonnedek, een zwembad op het dak en speelzaal heeft. Het ligt op 2,3 km van Cala del Pi en kost ongeveer €95 per nacht. Ontdek andere geschikte accommodaties — Marakasa B&B en Hotel Rosa Dels Vents.

Welke hotels in Sant Antoni De Calonge zijn goed voor gezinnen?

Op de basis van 352 beoordelingen van onze reizigers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. Hotel Rosamar (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met een zonnedek, kanoën en paardrijden voor €112 per nacht. U kunt ook Hotel Reimar (beoordeling: 7.2/10) voor ongeveer €95 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonnedek, een zwembad op het dak en speelzaal aan.

Welke hotels in Sant Antoni De Calonge naast Platja des Monestri zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotel Rosa Dels Vents (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt een zonnedek, kanoën en paardrijden aan en ligt op 15 minuten lopen van Platja des Monestri. U kunt ook Hotel Rosamar met beoordeling 7.8/10 voor ongeveer €112 per nacht. Het ligt op 0,7 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie en fietsverhuur aan.

Welke verblijfsplekken in Sant Antoni De Calonge met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 317 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Sant Antoni De Calonge. Misschien vindt u Hotel Reimar beoordeeld met 7.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €95 per nacht.

Waar logeren in Sant Antoni De Calonge?

Beste goedkope hotels in Sant Antoni De Calonge

Voor liefhebbers van windsurfen, duiken en tennis is Hotel Reimar met een zonterras, een patio en tubing mogelijk een interessante logeeroptie. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Apartaments Gibert, gelegen op 10 minuten lopen van Playa Cala del Forn.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 3-sterren Hotel Rosamar met een zonterras, een patio en tubing de ideale keuze. Een andere optie is Marakasa B&B in het centrum van de stad, dat ook 5 minuten lopen van Boca Dolça Restaurant Pizzeria is.

Overweeg een verblijf aan Hotel Maria Teresa, waar u op 10 minuten loopafstand van Espigó del mig bent. Mas Falet 1682 bevindt zich nabij Playa de Palamos en biedt tevens een zonterras, waterskiën en zeilen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Apartment Nube met vanaf-prijs van 203€ per kamer. Fontainebleau Park is een elegant vakantiehotel op minder dan 25 minuten lopen van Sant Antoni.

Meer zienMinder