Hotels in Portocolom (Mallorca)

Bekijk 15 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Portocolom (Mallorca) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-15 van 15
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig200 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Portomar Porto Colom met uitzicht op de berg bevindt zich op ongeveer 5 minuten van Cala Parbacana en beschikt over een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig264 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Js Cape Colom - Adults Only in een toeristisch gebied van Porto Colom heeft een lounge bar en biedt een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig330 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het aantrekkelijke Pierre & Vacances Mallorca Cecilia bevestigt zich in een woongebied van Porto Colom, op circa 6 km afstand van Es Forti en 5-minuten wandeling naar Cova de la Mare de Deu.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Cala sa Nau is binnen 3 km verderop, terwijl Strand van Cala Domingo binnen 4 km ligt.
Vanaf€ 170 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig344 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het prachtige 4-sterren Vistamar By Pierre & Vacances Porto Colom heeft comfortabele kamers en beschikt ook over saunafaciliteiten en een buitenzwembad, waar u kunt ontspannen.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig187 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Orange Colom Seaside ligt binnen een 5-minuten wandeling van Cala Parbacana en op nog geen 3 km afstand van Spiaggia Mitjana en beschikt over een zwembad, een zonneterras en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig178 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het charmante Club Cala Marsal ligt in Porto Colom en binnen 4 km van Jachthaven van Cala d'Or en beschikt over saunafaciliteiten en een buitenzwembad voor ontspanning van de gasten.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig121 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Cala sa Nau ligt op een 3 km afstand van het rookvrije Hostal Hpc Porto Colom Porto Colom en East Coast Divers Mallorca ligt binnen ongeveer 5 minuten rijden van de accommodatie.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig101 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Hostal Bahia Azul Porto Colom is gelegen op slechts 10 minuten met de auto weg van Cala Serena en beschikt over een zwembad en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig154 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Spiaggia Mitjana ligt 3 km afstand naar het rookvrije Hostal Residencia San Francisco en Faro de Porto Colom ligt op minder dan 800 meter verwijderd van de accommodatie.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Bella Maria Porto Colom bevindt zich op loopafstand van 8 minuten van Cala Brafi en beschikt over een buitenzwembad.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het prettige Bellevue Belsana heeft een rustige ligging op ongeveer 4 km afstand van Jachthaven van Cala d'Or en beschikt over een solarium, een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
Hostal Hpc PortocolomHotel
7.4
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Portocolom bevindt zich rond 5 minuten wandelen, terwijl Strand van Cala Domingo slechts 4 km verderop ligt.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
Cap RoigHotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Cap Roig Porto Colom is op 60 km van de luchthaven Palma de Mallorca en maar 600 meter ver van de Cala Marcal bushalte.
Selecteren
Iberostar Heritage Llum Portocolom Portocolom Hotel
7.4
Heel goed1 beoordeling
Gelegen binnen een 10-minuten afstand van Arenal dels Ases, het 5-sterren Iberostar Heritage Llum Portocolom Porto Colom biedt 47 kamers.
Vanaf€ 791 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Portocolom (Mallorca)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Porto Colom (Mallorca) zijn de beste?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Porto Colom (Mallorca) om uit te kiezen. Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia met een zonneterras, 24-uurs receptie en wandelen is beoordeeld met 7.4/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke top hotels in Porto Colom (Mallorca) zijn goedkoop?

Kies het beste goedkope hotel onder 4 opties in Porto Colom (Mallorca). Hostal Residencia San Francisco beoordeeld met 7.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Porto Colom (Mallorca). Deze accommodatie heeft een golfbaan, een zonnedek en wandelen. Een andere optie is Hostal Hpc Porto Colom beoordeeld met 6.6/10 voor €82 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Porto Colom (Mallorca)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 12 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Js Cape Colom - Adults Only beoordeeld met 7.4/10, dat een zonneterras, een wellnesscentrum en duiken heeft. Het ligt op 1,4 km van Cova de la Mare de Deu en kost ongeveer €105 per nacht. Andere top opties zijn Hotel Club Cala Marsal en Hostal Bahia Azul.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Porto Colom (Mallorca)?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Porto Colom (Mallorca). Hotel Club Cala Marsal (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, huishouden en boogschieten voor €142 per nacht. U kunt ook Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €104 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, 24-uurs receptie en wandelen aan.

Wat zijn de beste hotels in Porto Colom (Mallorca) met buitenzwembadden?

Volgen 749 beoordelingen zijn er 8 hotels met buitenzwembadden in Porto Colom (Mallorca). Misschien vindt u Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia beoordeeld met 7.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €104 per nacht.

Waar logeren in Portocolom (Mallorca)?

Beste goedkope hotels in Portocolom (Mallorca)

Een budgetlogement vindt u bij Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia voor 80€ per nacht of bij Orange Colom - Seaside Apartments, dat 152€ per overnachting in rekening brengt. Hostal Hpc Portocolom is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Pierre Vacances Mallorca Portomar ligt op slechts een steenworp afstand van Grotten van Drach.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 3-sterren Portocolom met een golfbaan, een dakterras en een patio de ideale keuze. Blue View en Casa Can Sebastian zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Portocolom (Mallorca)

Voor de ultieme luxe kunt u een verblijf bij Hotel Club Cala Marsal, een 4-sterren hotel, gesitueerd in de buurt met mediterraanse vegetatie en een haven, overwegen. Hotel Vistamar By Pierre & Vacances (Adults Only) is een ketenhotel op loopafstand van Playa de S'Amarador, dat prijzen vanaf 65€ per nacht hanteert en uw aandacht waard is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek naar comfortabele B&B accommodaties zijn, kunnen stoppen bij Museu d'Història de Manacor, waar ze Finca S'Aigo met gratis prive parkeerplaatsen, een picknickplaats en een patio vinden. Hostal Bahia Azul is een gezins-georiënteerd hotel met gratis prive parkeerplaatsen en duiken. Bellevue Belsana is een populair resort met gratis parkeren, een dakterras en een patio voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder