Hotels in Calas de Mallorca

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Calas de Mallorca van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig218 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het comfortabele 4-sterren Iberostar Cala Domingos Calas de Mallorca, gelegen op 59 minuten rijden van Palma de Mallorca luchthaven, biedt een buitenzwembad en een sportschool.
Vanaf€ 259 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig154 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Alua Calas De Mallorca Resort ligt slechts 700 meter verwijderd van een fantastisch strand en biedt internationale specialiteiten geserveerd in een à la carte restaurant.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
Hyb EurocalasAparthotel
8.2
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Hyb Eurocalas Aparthotel Calas de Mallorca is genesteld binnen 20 minuten te voet van Poblat talaiotic de l'Hospitalet Vell en biedt 33 kamers en een solarium en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig128 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Globales Samoa Calas de Mallorca ligt in de buurt van de strandwijk van de stad en binnen 14 minuten wandelen van Caló Antena.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
Hsm Calas ParkAparthotel
8.4
Geweldig199 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het indrukwekkende 3-sterren Hsm Calas Park Aparthotel ligt maar 1 km van Cala Domingos Gran en heeft 71 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig221 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Hsm Canarios Park Calas de Mallorca beschikt over chaise-longues en biljart op het terrein en gasten kunnen luieren bij een buitenzwembad.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Gelegen op 15 minuten lopen van Cala Domingos Gran, het rookvrije Sol Mirador De Calas biedt 244 kamers.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig177 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het rustige Aluasun Cala Antena beschikt over een terras, een speelgedeelte en een tuin en ligt op een schitterende locatie op circa 2 km afstand van Cales Verges de Manacor.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig116 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
In 2002 werd het hotel verbouwd en biedt nu 454 kamers en een buitenzwembad, met een ideale ligging in Calas de Mallorca.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig121 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Palia Maria Eugenia, gelegen op 60 minuten rijden van Palma de Mallorca luchthaven, biedt een zwembad en een sportschool.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het indrukwekkende Globales America Calas de Mallorca ligt circa 10 minuten lopen naar bassa de Cala Murada en biedt ook een solarium en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
Sol BalmoralHotel
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Sol Balmoral Calas de Mallorca is op 65 km van de luchthaven Palma de Mallorca en circa 600 meter loopafstand van de Club Eurocalas bushalte.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
Alua Calas De MallorcaHotel
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Alua Calas de Mallorca is op 65 km van de luchthaven Palma de Mallorca en in de buurt van de Hotel America bushalte.
Vanaf€ 6 082 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Calas de Mallorca

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste boetiekhotels in Calas de Mallorca?

Een van de geweldigste boetiekhotels is Sol Calas De Mallorca All Inclusive, beoordeeld met 7.2/10, tegen €159 per nacht. Nog een boetiekoptie is het 4-sterren Sol Mirador De Calas beoordeeld met 8.2/10 voor €152 per nacht.

Welke hotels in Calas de Mallorca hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 44 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Calas de Mallorca. Een van de beste hotels in het centrum van Calas de Mallorca is Sol Balmoral beoordeeld 7.0/10 vanaf €106 per nacht.

Welke goedkope hotels in Calas de Mallorca zijn de populairste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 5 opties in Calas de Mallorca. Aluasun Cala Antena beoordeeld met 7.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Calas de Mallorca. Deze accommodatie heeft gratis parkeren, 24-uurs receptie en medische dienst. Een andere optie is Globales Samoa beoordeeld met 6.6/10 voor €163 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Calas de Mallorca?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 14 aanbiedingen voor koppels. Globales America beoordeeld met 7.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een zonnedek en 24-uurs receptie aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €211 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hsm Hotel Canarios Park en Aluasun Cala Antena.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Calas de Mallorca?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 8 aanbiedingen in Calas de Mallorca. Globales Samoa (beoordeling: 6.6/10): een familiehotel met een zonneterras, medische dienst en huishouden voor €163 per nacht. U kunt ook Hyb Eurocalas (beoordeling: 7.0/10) voor ongeveer €301 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, gratis pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst aan.

Welke hotels in Calas de Mallorca dicht bij Strand van Cala Domingo zijn de beste?

U kunt bij Globales Samoa, beoordeeld met 6.6/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Strand van Cala Domingo. Het biedt een zonneterras, medische dienst en huishouden aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Calas de Mallorca met buitenzwembadden?

Volgen 546 beoordelingen zijn er 9 hotels met buitenzwembadden in Calas de Mallorca. Misschien vindt u Hyb Eurocalas beoordeeld met 7.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €301 per nacht.

Waar logeren in Calas de Mallorca?

Beste goedkope hotels in Calas de Mallorca

Op de budget-geprijsde einde, kunt u verblijven in 3-sterren Hsm Calas Park met kamerprijzen vanaf 174€. Hsm Canarios Park is een hotel van de economy class, gelegen op nog geen 0.7 km van het stadscentrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De fijnproevers kunnen het beste Sol Balmoral nabij Buddha beach bar, gelegen in het centrum van de stad, boeken. Sol Mirador De Calas is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een zonnedek, een seizoensgebonden buitenzwembad en snorkelen aanbiedt.

Overweeg een verblijf aan Sol Calas De Mallorca, waar u op 5 minuten loopafstand van Carrer de Cala Antena bent.

Luxe en boetiekaccommodatie in Calas de Mallorca

Palia Maria Eugenia is een luxe accommodatie met uitzicht op de tuin die tevens dicht bij palmbomen en een weelderige tuin ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Can Xisco of Estudio Calas De Mallorca, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Voor een gezinsvakantie kunt u terecht bij Hyb Eurocalas, een kindvriendelijk hotel met een golfbaan, een zonnedek en boogschieten. Club Hotel Tropicana Mallorca is een resort hotel met een zonterras, een solarium en tennis, dat tevens beachvolleybal, tafeltennis en golf biedt.

Meer zienMinder