Hotels in Playa Del Cura (Gran Canaria)

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Playa Del Cura (Gran Canaria) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig416 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
U kunt ontspannen bij buitenzwembad, het hele jaar geopend in het strand Labranda Costa Mogan, gelegen slechts 25 minuten lopen van Golfbaan Anfi Tauro.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig261 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het moderne Riviera Vista beschikt over een zwembad, een solarium en een dakterras en biedt gasten 52 ruime kamers 25 minuten loopafstand van Playa de Puerto Rico.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig123 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Met een buitenzwembad en uitzicht op de zee, biedt het Cura Sol Aparthotel gasten om te genieten van internationale gerechten.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Vistaflor Cura Marina Aparthotel Playa Del Cura bevindt zich alleen 2 km afstand van Angry Birds Activity Park Puerto Rico Gran Canaria en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Idyll Suites - Adults Only beschikt over buitenzwembad hele jaar geopend en een zwembadbar.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Playa Del Cura (Gran Canaria)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Playa Del Cura (Gran Canaria)?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 309 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Playa Del Cura (Gran Canaria). Onze klanten vinden Riviera Vista, beoordeeld met 8.2/10, leuk. Het heeft een zonneterras, een spa-centrum en massage en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Labranda Costa Mogan met beoordeling 7.4/10 en Cura Sol (Adults Only), beoordeeld met 8.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Playa Del Cura (Gran Canaria)?

Een van de beste goedkope hotels is Cura Sol (Adults Only), beoordeeld met 8.8/10, dat €78 per nacht kost en een zonneterras, een solarium en een bubbelbad aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Playa Del Cura (Gran Canaria)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Riviera Vista beoordeeld met 8.2/10, dat een zonneterras, een spa-centrum en massage heeft. Het ligt op 3,2 km van Playa de Amadores en kost ongeveer €98 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Playa Del Cura (Gran Canaria)?

Labranda Costa Mogan (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met een zonneterras, boot varen en een miniclub voor €431 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Playa Del Cura (Gran Canaria) vlakbij Golfbaan Anfi Tauro?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenIdyll Suites (Adults Only) (beoordeling: 8.2/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, massage en een solarium aan en ligt op 15 minuten lopen van Golfbaan Anfi Tauro.

Welke verblijfsplekken in Playa Del Cura (Gran Canaria) met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 309 beoordeling van klanten van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Playa Del Cura (Gran Canaria) te selecteren. Misschien vindt u Labranda Costa Mogan beoordeeld met 7.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €431 per nacht.

Waar logeren in Playa Del Cura (Gran Canaria)?

Beste goedkope hotels in Playa Del Cura (Gran Canaria)

Apartments Cura Marina II Playa Del Cura - Lpa03084-Ayd is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 76€ per nacht. Los Jardines Del Cura is een betaalbare accommodatie die u binnen 30 minuten rijden van playa maspalomas brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Riviera Vista of Dulzura, Tranquilidad Y Armonia zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Een andere optie is Cura Marina II in het centrum van de stad, dat ook 5 minuten lopen van Bolero is.

Gelegen dicht bij Playa del Cura, Cura Sol (Adults Only) ligt tevens op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Denk aan een verblijf in Apartamentos Monsenor of Gran Canaria Playa Del Cura, als u gebruik wilt maken van een verblijf in een B&B. Als u met een gezin reist, dan is het boeken van Apartamentos Curasol met een zwembad en een buitenbad de beste optie voor u. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Gay beach in Maspalomas, Gran Canaria Idyll Suites - Only Adults - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder