Hotels in Peratallada

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Peratallada van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig167 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Aatu - Adults Only is op 50 km van de luchthaven Gerona-Costa Brava en binnen 10 minuten wandelen van de Peratallada bushalte.
Vanaf€ 262 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig128 beoordelingen
Het huisdiervriendelijke Hostal Blau Peratallada is gevestigd op nog geen 3 km afstand van Museu d'Arqueologia de Catalunya en op ongeveer 7 km afstand van golfclub Platja de Pals.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Village Medieval de Pals ligt op minder dan 4 km van het 3-sterren El Cau Del Papibou - Adults Only, terwijl Museu d'Arqueologia de Catalunya minder dan 3 km afstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum
Een verblijf in het 3-sterren Mas Rabiol -Costa Brava-Emporda-Only Adults betekent dat u zich op afstand van 3 km naar Rectoria bevindt, terwijl u van een buitenzwembad op locatie kunt genieten.
Vanaf€ 193 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Peratallada

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Peratallada zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 117 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Peratallada. Een van de beste hotels in het centrum van Peratallada is Hostal Blau beoordeeld 8.2/10 vanaf €93 per nacht.

Welke goedkope hotels in Peratallada zijn de beste?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 4 aanbiedingen in Peratallada. We raden Hotel Mas Rabiol met beoordeling 8.2/10 als een van de beste opties in Peratallada aan, het kost vanaf €93 per een nacht. Een andere optie is El Cau Del Papibou - Adults Only beoordeeld met 7.6/10 voor €126 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Peratallada?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. El Cau Del Papibou - Adults Only beoordeeld met 7.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat in de bar en in het restaurant aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €126 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Peratallada?

Hostal Blau (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, een golfbaan en wandelen voor €116 per nacht.

Welke verblijfsplekken in Peratallada met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 114 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Peratallada. Misschien vindt u Hotel Aatu - Adults Only beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €154 per nacht.

Waar logeren in Peratallada?

Beste goedkope hotels in Peratallada

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Peratallada, waaronder Hostal Blau en Hostal La Riera. Hostal Blau is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 400 meter van het hart van Peratallada. Gelegen nabij Castell de Fontanilles Hostal Blau is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €93.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 4-sterren Hotel Aatu - Adults Only met een golfbaan, een solarium en een zonnedek de ideale keuze. Hotel Aatu - Adults Only is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten een golfbaan, een solarium en een zonnedek aanbiedt.

Gelegen dicht bij Peratallada, Hotel Aatu - Adults Only ligt tevens op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum. Veel van de topattracties van Peratallada, waaronder Esglesia de Sant Esteve de Canapost, bevinden zich op loopafstand van Hotel Aatu - Adults Only met een golfbaan, een solarium en een zonnedek, waar de prijzen vanaf €135 beginnen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Peratallada

Hotel Aatu - Adults Only ligt op korte afstand van MAC Ullastret en biedt een luxe verblijf inclusief een golfbaan, een solarium en een zonnedek voor een voordelige prijs.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zakenreis naar Peratallada bent, is Hostal Blau, op 5 minuten lopen van het stadscentrum, een goede keuze. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Peratallada, El Cau Del Papibou - Adults Only of Hostal Blau zijn onder hen.

Meer zienMinder