Hotels in Melenara

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Melenara van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Blaasgat Bufadero de la Garita ligt 20-minuten loopafstand van het Albacar Melenara en Yacimiento arqueológico Cuatro Puertas ligt op minder dan 6 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 11 /nachtSelecteren

Waar logeren in Melenara?

Beste goedkope hotels in Melenara

Vista Azul is een budgetvriendelijke keuze die op 5 minuten lopen van La Rubia ligt. Apartamento A Pie De Playa is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Het gelegen op korte loopafstand van SPAR Salinetas Vista Azul is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van Melenara die wat geld willen besparen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Vista Playa Y Mar - Sea View, Wifi And Ac een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Melenara, tevens beschikt het over een golfbaan, ledikanten en windsurfen. La Marine bevindt zich in het hart van Melenara en biedt een casino, een golfbaan en ledikanten.

Om een aantal van de attracties van Melenara gemakkelijk te kunnen bereiken, kies voor een appartement in de buurt van Mirador Playa de Salinetas, zoals La Marine of Front line apartment in Taliarte.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Vista Azul is een betaalbaar appartement op 600 meter van SPAR Salinetas. Vista Azul is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0.4 km van het centrum van Melenara ligt.

Meer zienMinder