Hotels in La Mata (Torrevieja)

Bekijk 1 beschikbaar hotel in La Mata (Torrevieja) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Hostal AlbaPension
8.2
Geweldig155 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Koninklijk Paleis van Madrid ligt op nog geen 6 km afstand van het huisdiervriendelijke Hostal Alba La Mata en Il Bacio Ristorante & Pizzeria Italiana Da Paolo ligt op bijna 5 minuten van de accommodatie.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in La Mata (Torrevieja)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in La Mata (Torrevieja) hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 71 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van La Mata (Torrevieja). Onze reizigers vinden Lloyds Beach Club, beoordeeld met 7.0/10, leuk. Het heeft een zonneterras, waterskiën en boot varen en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste romantische hotels in La Mata (Torrevieja)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Lloyds Beach Club beoordeeld met 7.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, waterskiën en boot varen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €130 per nacht boeken.

Welke hotels in La Mata (Torrevieja) zijn goed voor gezinnen?

Lloyds Beach Club (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met een zonneterras, waterskiën en boot varen voor €130 per nacht.

Waar logeren in La Mata (Torrevieja)?

Beste goedkope hotels in La Mata (Torrevieja)

Hostal Alba is een budgetvriendelijke keuze die op 5 minuten lopen van Restaurante La Mata Felisa ligt. Parque Mar IV is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u wilt verblijven in het hart van La Mata (Torrevieja) en op loopafstand van vele attracties, zoals Asociacion de Vecinos de Torrevieja, kies dan een hotel zoals Sunbeach By Kenkohotels. 43 Holiday Bliss / Ac - Wifi bevindt zich in het hart van La Mata (Torrevieja) en biedt gratis prive parkeerplaatsen en een buitenzwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Studio W La Mata is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 150 meter verwijderd van Queen Mississippi Restaurant. Marvelous La Mata Studio is een B&B accommodatie op ongeveer 0.5 km van het stadscentrum, die gratis parkeren, een zonterras en wandelen biedt.

Meer zienMinder