Hotels in Esplugues de Llobregat

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Esplugues de Llobregat van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig467 beoordelingen
Het moderne Abba Garden Barcelona ligt op minder dan 7 km van de Kathedraal van Barcelona en biedt een buffet ontbijt en een zwembad.
Vanaf€ 13 /nachtSelecteren
Hostal LamiPension
8.4
Geweldig526 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Centro Cultural L'avenÇ
Het 2-sterren Hostal Lami Esplugues de Llobregat is op 7 km afstand van de Font Màgica gelegen en beschikt over 132 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 34 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig219 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum500 meter van Globy
Plaça d'Espanya ligt binnen 15-minuten rijden van het pretentieloze 2-sterren Esplugues Esplugues de Llobregat en Wetenschapsmuseum Cosmocaixa ligt binnen 15-minuten rijafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Esplugues de Llobregat

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Esplugues de Llobregat hebben een centrale ligging?

Hotel Esplugues, gelegen op 0,8 km van het stadscentrum, biedt 24-uurs receptie, een stomerij en conciërgeservice ter plaatse aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Esplugues de Llobregat?

Een van de beste goedkope hotels is Hostal Lami, beoordeeld met 8.4/10, dat €35 per nacht kost en 24-uurs receptie, conciërgeservice en een sportschool aanbiedt. Een andere optie is Hotel Esplugues beoordeeld met 8.4/10 voor €77 per nacht.

Wat zijn de top boetiekhotels in Esplugues de Llobregat?

Abba Garden met een wellnesscentrum, een stoomkamer en een solarium ter plaatse heeft beoordeling 8.4/10 voor €14 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl

Welke hotels voor koppels in Esplugues de Llobregat zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Abba Garden beoordeeld met 8.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een wellnesscentrum, een stoomkamer en een solarium aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €14 per nacht boeken.

Welke hotels in Esplugues de Llobregat zijn goed voor gezinnen?

Abba Garden (beoordeling: 8.4/10) met een wellnesscentrum, een stoomkamer en een solarium is de beste optie voor €14 per nacht. Het ligt binnen 15 minuten lopen van Zona Universitaria metrostation. Reizigers kunnen van Mediterrane keuken en Spaanse keuken in Barra D'or restaurant in de buurt genieten.

Welke verblijfsplekken in Esplugues de Llobregat met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Hostal Lami beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €35 per nacht.

Waar logeren in Esplugues de Llobregat?

Beste goedkope hotels in Esplugues de Llobregat

Voor de budgetreiziger is Hostal Lami in Esplugues de Llobregat een goede keuze. In het centrum van Esplugues de Llobregat vindt u tal van budgethotels, zoals Hostal Lami en Hotel Esplugues, die op 25 minuten loopafstand van Museum Palau Mercader liggen. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Museum Palau Mercader, zoals het voordelige Hostal Lami met de prijs vanaf €35. Santa Rosa is een budgetvriendelijk appartement dat op 15 minuten lopen van het metrostation Zona Universitaria ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Mocht u op een centrale locatie in Esplugues de Llobregat willen verblijven, twijfelt u dan niet om Hostal Lami of Hana te boeken. Hostal Lami en Hotel Esplugues behoren tot de hotels, gelegen in de buurt van het centrum van Esplugues de Llobregat.

Hostal Lami ligt op 5 minuten lopen van Can Tinture Museum en heeft 24-uurs receptie, conciërgeservice en een sportschool. Hostal Lami met 24-uurs receptie, conciërgeservice en een sportschool is de dichtstbijzijnde accommodatie ten opzichte van Can Tinture Museum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Esplugues de Llobregat

Het 4-sterren Abba Garden biedt uitstekende luxe accommodaties met een wellnesscentrum, een stoomkamer en een solarium. In Esplugues de Llobregat in de Les Corts wijk vindt u verschillende hotels, waaronder het 4-sterren Abba Garden, een eigenaardig boetiekhotel. Ketenhotels zijn onder andere het 4-sterren Abba Garden, met fantastische functies zoals een wellnesscentrum, een stoomkamer en een solarium.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Santa Rosa is een gezinsvriendelijk budgetappartement met wandelen en fietsen. Esplugues de Llobregat heeft 15 B&B aanbiedingen, waaronder Vintage Boutique Apartment Near Center And Beaches en Amplio Apartamento Con Terraza En Zona Muy Tranquila waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Voor een zakenreiziger die dicht bij de drukte wil zijn, is Hostal Lami 0,3 km van het centrum de perfecte keuze. Abba Garden is een gezellig resort hotel in Esplugues de Llobregat, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een wellnesscentrum, een stoomkamer en een solarium belangrijk vinden.

Meer zienMinder