Hotels in El Prat de Llobregat

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in El Prat de Llobregat van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig677 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum1.2 km van Lucar 99 - 04 S L
Het Bah Barcelona Airport in een zaken gedeelte van El Prat de Llobregat beschikt over een zwembad en een sportschool.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig1232 beoordelingen
Kaart
2.5 km van Stadscentrum1.9 km van Lucar 99 - 04 S L
Het 4-sterren Barcelona Aeropuerto, Affiliated By Melia ligt op een strategische locatie op geringe afstand van het kanaal Olímpic de Catalunya en biedt zijn gasten de kans om internationale gerechten te proeven.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig2422 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum300 meter van Lucar 99 - 04 S L
Het 4-sterren Salles Ciutat Del Prat Barcelona Airport beschikt over 130 kamers slechts 5 minuten lopen van Mercat del Remolar en op ongeveer 5 minuten wandelafstand van Centric metrostation.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig1229 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum1.3 km van Casa de Aragon
Het comfortabele Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto El Prat de Llobregat biedt een zwembad en saunafaciliteiten en een overdekt zwembad op het terrein en ligt binnen 5 loopafstand van het metrostation Mercabarna.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig298 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum1.8 km van El Prat Beach
Parque Agrario del Baix Llobregat ligt op slechts 4 km rijden van het 4-sterren Sleep&Fly, terwijl Museu Agbar de les Aigües circa 7 km ligt.
Vanaf€ 148 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig232 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum500 meter van Casa de Cadiz de El Prat de Llobregat
Het Blauet El Prat de Llobregat is een gezellig 2-sterren accommodatie gelegen circa 7 km verwijderd van Museo Nacional d'Art de Catalunya en slechts 250 meter afstand van La casa del semáforo y el cuartel de los carabineros.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig309 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum100 meter van Testigos Cristianos de Jehova
Telecommunicatietoren van Montjuïc en Spaans Dorp zijn op kleine 7 km en op circa 7 km rijden naar het Hostal Cal Siles.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig229 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum500 meter van Casa de Aragon
Een pension is gelegen op zo'n 5 minuten lopen vanaf van het metrostation Verge de Montserrat en binnen 3 km naar Museum Palau Mercader.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig76 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum200 meter van Associacio Cultural Delta del Llobregat
Het FC Barcelona Museum is op nog geen 15 minuten rjden vanaf een pension, terwijl de luchthaven Barcelona-El Prat is 10 km ervandaan.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig345 beoordelingen
Kaart
4.3 km van Stadscentrum1.7 km van El Prat Beach
Een hotel is gelegen op 5 minuten wandelen van van het metrostation Aeroport T1 en op ongeveer 7 km rijden naar Parc Arqueològic Mines de Gavà.
Vanaf€ 261 /nachtSelecteren
Sleep & Fly Hotel El Prat de LlobregatHotel
Kaart
4.2 km van Stadscentrum1.6 km van El Prat Beach
Vanaf€ 164 /nachtSelecteren
BW Alfa AeropuertoHotel
Het 4-sterren BW Alfa Aeropuerto El Prat de Llobregat is op 10 km van de luchthaven Barcelona-El Prat en ongeveer 10 van de Lo Gaiter del Llobregat - Les Moreres bushalte.
Vanaf€ 196 /nachtSelecteren
Hotel Barcelona AirportHotel
Kaart
1.8 km van Stadscentrum1.2 km van Lucar 99 - 04 S L
Het unieke Barcelona Airport El Prat de Llobregat is op 5 km van de luchthaven Barcelona-El Prat en binnen 5 minuten lopen van de Selva - Pl Volateria bushalte.
Vanaf€ 277 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in El Prat de Llobregat

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de top boetiekhotels in El Prat de Llobregat?

We raden Hotel Barcelona Aeropuerto, Affiliated By Melia beoordeeld met 7.4/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €97 per nacht met fitnesslessen, een diaprojector en een sportschool ter plaatse.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van El Prat de Llobregat?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 2097 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van El Prat de Llobregat. Ciutat Del Prat, gelegen op 0,8 km van het stadscentrum, biedt pendeldienst, kindermaaltijden en kruierservice ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in El Prat de Llobregat zijn de populairste?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in El Prat de Llobregat. Een van de beste goedkope hotels is Hostal Carlos III, beoordeeld met 8.0/10, dat €48 per nacht kost en een zonnedek, een stomerij en huishouden aanbiedt. Hotel Blauet beoordeeld met 7.6/10 is nog een goed hotel, dat gratis parkeren, een zonneterras en 24-uurs receptie aanbiedt en €62 per nacht kost.

Wat zijn de beste romantische hotels in El Prat de Llobregat?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Bah Barcelona Airport Hotel (beoordeling: 7.8/10) biedt kamers met wi-fi, een TV en strijkfaciliteiten aan. Bezoekers vinden ook 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en huishouden leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in El Prat de Llobregat?

Op de basis van 1395 beoordelingen van onze bezoekers zijn er 4 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. Hotel Barcelona Aeropuerto, Affiliated By Melia (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met fitnesslessen, een diaprojector en een sportschool voor €97 per nacht. Bah Barcelona Airport Hotel, beoordeeld met 7.8/10, is ook een goede optie met gratis pendeldienst, een businesscentrum en een vergaderruimte. U kunt een comfortabele, rookvrije en functionele kamer voorzien van wi-fi, een TV en strijkfaciliteiten voor ongeveer €104 per nacht boeken.

Wat zijn de beste hotels in El Prat de Llobregat met buitenzwembadden?

Een van de beste opties is Bah Barcelona Airport Hotel (beoordeling: 7.8/10) met gratis pendeldienst, een businesscentrum en een vergaderruimte. Het ligt op 7 km van metrostation Torrassa. U kunt een comfortabele, rookvrije en functionele kamer voor ongeveer €104 per nacht boeken.

Waar logeren in El Prat de Llobregat?

Beste goedkope hotels in El Prat de Llobregat

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Hotel Blauet met de gemiddelde overnachtingsprijs van 60€. Hostal Cal Siles is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Casa de Cadiz de El Prat de Llobregat en met de kamerprijzen vanaf 55€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een andere goede optie is Mucha Masia Hostel Rural Urba, dat tevens op slechts 5 minuten lopen van het hart van de stad ligt.

Ciutat Del Prat, een 4-sterren hotel op loopafstand van 10 minuten van Associacio Cultural Delta del Llobregat is het aandacht van de reiziger zeker waard.

Luxe en boetiekaccommodatie in El Prat de Llobregat

Als u op zoek bent naar een eersteklas hotel, overweeg dan een verblijf bij het 4-sterren Air Rooms Barcelona of bij het 4-sterren Tryp Barcelona Aeropuerto.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

In Centre Esplai Hostel kunnen gezinnen gebruik maken van een picknickplaats, een binnenzwembad en een seizoensgebonden buitenzwembad. Barcelona Airport Hotel is een populair resort met een picknickplaats, een patio en een zwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder