Hotels in El Tablero (Las Palmas)

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in El Tablero (Las Palmas) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.1 km van Maspalomas South Park
Vuurtoren van Maspalomas ligt 10 minuten rijden verderop, terwijl Parque Botánico de Maspalomas nog geen 25 minuten wandelafstand is.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Pension AlvarezPension
8.2
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum1.1 km van Maspalomas South Park
Het rookvrije Pension Alvarez El Tablero is gevestigd 3 km rijden naar Strand Maspalamos en op minder dan 1 km van Parque Botánico de Maspalomas.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren

Waar logeren in El Tablero (Las Palmas)?

Beste goedkope hotels in El Tablero (Las Palmas)

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in El Tablero (Las Palmas) behoren tevens Hostel Poseidon - HM en Pension Alvarez. Voor een budgetreiziger is Pension Alvarez, 5 minuten lopen naar het hart van El Tablero (Las Palmas), een goede keuze. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Paseo Marítimo, zoals het voordelige Hostel Poseidon - HM met de prijs vanaf €65.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u El Tablero (Las Palmas) bezoekt, overweeg dan een verblijf in het centraal gelegen Hostel Poseidon - HM, een comfortabel 3-sterren hotel. Om op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Lazurite Apartamentos En Gran Canaria verblijven.

Heeft u in gedachten een bezoek aan Camel Park Arteara in El Tablero (Las Palmas), dan is Hostel Poseidon - HM, dat op minder dan 0,1 km van het stadscentrum ligt, wellicht een geschikte accommodatie voor u. Denk ook aan Hostel Poseidon - HM, waarbij u direct naast Camel Park Arteara zit.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u El Tablero (Las Palmas) bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Excelente Apto. 6 Pax, Tablero 12, Cerca Playa Del Ingles. B&B's in El Tablero (Las Palmas) zijn onder andere Lazurite Apartamentos En Gran Canaria en Los Corales. Als u voor zaken naar El Tablero (Las Palmas) komt, wilt u misschien een accommodatie in de buurt van La Charca de Maspalomas vinden, zoals Hostel Poseidon - HM of Pension Alvarez. Pension Alvarez is een elegant vakantiehotel op minder dan 20 minuten lopen van Aqualand Maspalomas.

Meer zienMinder