Hotels in El Burrero

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in El Burrero van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Selecteren
8.0
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Sarah Kite II Vv, Room 3 is op 10 km van de luchthaven Gran Canaria en binnen 450 meter afstand van de Playa del Burrero bushalte.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
Sarah Kite II Vv, Room 1Bed & Breakfast
8.2
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Sarah Kite II Vv, Room 1 El Burrero is op 10 km van de luchthaven Gran Canaria en op 5 minuten lopen van de Playa del Burrero bushalte.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren
Sarah Kite II Vv, Room 2Bed & Breakfast
8.4
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Sarah Kite II Vv, Room 2 is op 10 km van de luchthaven Gran Canaria en 5 minuten loopafstand naar de Playa del Burrero bushalte.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in El Burrero

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van El Burrero zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 17 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van El Burrero. "The Red Crab Studio" By Bbhome At Gran Canaria Airport - Wifi 300 Mbps met beoordeling 8.2/10 en Sarah Kite II Vv, Room 2, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in El Burrero zijn de populairste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in El Burrero. Sarah Kite II Vv, Room 2, dat €57 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis parkeren, ledikanten en strijken met beoordeling 8.6/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Waar logeren in El Burrero?

Beste goedkope hotels in El Burrero

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in El Burrero behoren tevens Sarah Kite II Vv, Room 3 en Sarah Kite II Vv, Room 2. Wanneer u met een strak budget reist en graag in het centrum van El Burrero wilt verblijven, dan kunt u overwegen een kamer bij Sarah Kite II Vv, Room 2, dat op 200 meter van het centrum ligt en de prijzen vanaf €56 per overnachting biedt. Sarah Kite II Vv, Room 3 is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van El Cortijo Club de Campo, dat kamerprijzen vanaf €55 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid van de stad van dichtbij meemaken, dan heeft u in El Burrero de keuze uit een aantal centraal gelegen hotels, waaronder Sarah Kite II Vv, Room 3 en Sarah Kite II Vv, Room 1. Sarah Kite II Vv, Room 1 is een andere centrale optie die zich op 5 minuten lopen van het hart van El Burrero bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartment & Beach Breakfast Included is een budgetappartement met gratis parkeren, pendeldienst en 24 uur bewakingsdienst. "Burrero Bay Home" Gran Canaria Sunscapes - Airport Homely Stays biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met ledikanten, massage en dagelijkse boodschappen dienst. Sarah Kite II Vv, Room 2 en Sarah Kite II Vv, Room 1 met prijzen van €56 en €56 respectievelijk zijn de uitstekende opties voor zakenreizigers.

Meer zienMinder