Hotels in Amadores

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Amadores van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig173 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Holiday Club Vista Amadores Aparthotel is genesteld nog geen 8 minuten wandelen van Taxi Europa Center en biedt 40 kamers en een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig201 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Holiday Club Playa Amadores Aparthotel Amadores heeft een benijdenswaardige ligging en beschikt over een privézwembad met uitzicht op de zee.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig152 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Holiday Club Jardin Amadores ligt op ongeveer 3 km van Playa Anfi del Mar en biedt een Engels ontbijt en een zwembad.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Ura Nido Del AguilaHotel
Dit hotel in Las Palmas ligt in de buurt van Angry Birds Activity Park Puerto Rico Gran Canaria en beschikt over een patio en een bar.
Selecteren

FAQ over hotels in Amadores

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Amadores zijn de beste?

Holiday Club Playa met beoordeling 8.2/10 is een mooi 5-sterrenhotel met een golfbaan, 24-uurs receptie en gratis pendeldienst. Het biedt gezellige kamers en rookvrije kamers met een eethoek, een zitruimte en een kastje aan.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Amadores?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 43 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Amadores. Onze reizigers vinden Holiday Club Playa, beoordeeld met 8.2/10, leuk. Het heeft een golfbaan, 24-uurs receptie en gratis pendeldienst en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Holiday Club Vista met beoordeling 7.6/10 en Holiday Club Jardin, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Amadores?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Holiday Club Playa beoordeeld met 8.2/10, dat een golfbaan, 24-uurs receptie en gratis pendeldienst heeft. Het ligt op 4,9 km van Haven van Mogan en kost ongeveer €111 per nacht.

Welke hotels in Amadores zijn goed voor gezinnen?

Holiday Club Jardin (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met een zonnedek, 24-uurs receptie en fitnesslessen voor €143 per nacht.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Golfbaan Anfi Tauro?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden reizigers Holiday Club Playa leuk (beoordeling: 8.2/10), dat een golfbaan, 24-uurs receptie en gratis pendeldienst aanbiedt. Het ligt op 15 minuten lopen van Golfbaan Anfi Tauro en biedt een een pizzeria aan.

Welke hotels in Amadores met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 43 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Amadores. Misschien vindt u Holiday Club Playa beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €111 per nacht.

Waar logeren in Amadores?

Beste goedkope hotels in Amadores

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Amadores C&H Suite Nº4, een betaalbaar appartement voor 105€ per overnachting. Gran Amadores is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 4-sterren Las Villas De Amadores met een spa-centrum, een golfbaan en een zonnedek de ideale keuze. Voor degenen die op zoek naar een verblijf in het centrum zijn, is Terraza Amadores een geschikte keuze op enkele minuten afstand van golfbanen, bars en restaurants.

Kies voor een hotel in de buurt van Puerto Deportivo de Puerto Rico, zoals Holiday Club Vista Amadores, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Amadores

Het 5-sterren Holiday Club Playa Amadores met een zonterras, een golfbaan en een bubbelbad is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen. Amadores C&H Suite is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 128€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Serenity Amadores is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 400 meter verwijderd van Webers restaurant & cocktails. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Parque Aquático Lago Taurito Altamadores - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder