Hotels in Limanowa

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Limanowa van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Hotel LimanovaHotel
8.6
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Gelegen op amper 600 meter van Muzeum Regionalne Ziemi Limanowskiej heeft het 3-sterren Limanova Limanowa 25 kamers.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren

Waar logeren in Limanowa?

Beste goedkope hotels in Limanowa

Hotel Limanova, een 3-sterrenaccommodatie met een vanaf-prijs van €68, is nog één, zelfs goedkoper, alternatief. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Hotel Limanova, dat op loopafstand van 10 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Golcow, zoals het voordelige Hotel Limanova met de prijs vanaf €68.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid in Limanowa van dichtbij meemaken, kies dan voor een hotel in het hart van de stad, bijvoorbeeld, voor het 3-sterren Hotel Limanova. Hotel Limanova is een ander goed hotel in het centrum van Limanowa, vlakbij Basilica of Our Lady of Sorrows in Limanowa.

Apartament Lesna is een gezellig appartement met een zonneterras, 24-uurs receptie en parkeerservice, dat zich op 15 minuten lopen van Limanowa bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gezinnen die Limanowa bezoeken en geïnteresseerd zijn in een verblijf in een huiselijke omgeving kunnen overwegen om een appartement als Apartament Lesna, gelegen naast Limanowa, te boeken. Er zijn 7 B&B mogelijkheden in Limanowa, waaronder Apartament Lesna en Apartament Kleopatra. Zakenreizigers in Limanowa kunnen het beste een reservering bij Hotel Limanova maken zodat ze binnen 950 meter van het centrum verblijven. Hotel Limanova is een geweldig resort voor reizigers naar Limanowa die hun vakantie met een nachtclub, Turkse stoombaden en huishouden willen doorbrengen.

Meer zienMinder