Hotels in Vilvoorde

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vilvoorde van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig645 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum200 meter van Station Vilvoorde
Het luxe 3-sterren Campanile Hotel & Restaurant Brussels ligt op slechts 6 km van de Sint-Niklaaskerk en beschikt over een zonneterras, een speelgedeelte en biljart.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig398 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum1000 meter van Station Vilvoorde
Het rookvrije Lodge, dat 59 kamers aanbiedt, ligt in het centrum van Vilvoorde en op op afstand van ongeveer 7 km van het Atomium Art & Design Museum.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum
Het ligt tevens op een 3 km afstand van de Van Praetbrug.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Vilvoorde

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels in Vilvoorde zijn de beste?

Campanile Hotel&Restaurant Brussels beoordeeld met 7.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Vilvoorde. Deze accommodatie heeft een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden.

Welke hotels voor koppels in Vilvoorde zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Campanile Hotel&Restaurant Brussels beoordeeld met 7.0/10, dat een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden heeft. Het ligt op 4,2 km van Evenementenhal Skyhall en kost ongeveer €74 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Vilvoorde?

Campanile Hotel&Restaurant Brussels (beoordeling: 7.0/10): een familiehotel met een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden voor €74 per nacht.

Waar logeren in Vilvoorde?

Beste goedkope hotels in Vilvoorde

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Vilvoorde zijn kunnen ervoor kiezen om in Campanile Hotel & Restaurant Brussels te verblijven, met een kamerprijs vanaf €73 per nacht. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Campanile Hotel & Restaurant Brussels, dat 10 minuten lopen naar het centrum is. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Zeekanaal Brussel-Schelde, zoals het voordelige Campanile Hotel & Restaurant Brussels met de prijs vanaf €73. Campanile Hotel & Restaurant Brussels bij Vilvoorde treinstation biedt goedkopere accommodatie en gemakkelijk beweging door Vilvoorde.

Luchthavens en Metrostations van Vilvoorde

Campanile Hotel & Restaurant Brussels ligt op een steenworp afstand van Vilvoorde treinstation en biedt een zonnedek en biljart.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

U kunt het beste u een hotel nabij Basiliek en klooster van Onze-Lieve-Vrouw van Troost boeken, bijvoorbeeld, Hotel The Lodge dat direct ernaast ligt. Hotel The Lodge met een sauna, een bubbelbad en een wellnesscentrum is de dichtstbijzijnde accommodatie ten opzichte van Basiliek en klooster van Onze-Lieve-Vrouw van Troost.

Luxe en boetiekaccommodatie in Vilvoorde

Ketenhotels zijn onder andere het 3-sterren Campanile Hotel & Restaurant Brussels, met fantastische functies zoals een zonnedek en biljart.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Campanile Hotel & Restaurant Brussels heeft een verscheidenheid aan gezinsvriendelijke activiteiten en omvat ook een zonnedek en biljart. Campanile Hotel & Restaurant Brussels is een geweldig resort voor reizigers naar Vilvoorde die hun vakantie met een zonnedek en biljart willen doorbrengen.

Meer zienMinder