Hotels in Playa Venao

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Playa Venao van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig147 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Selina biedt een zwembad, yogalessen en een gemeenschappelijke salon in een strand gebied van Playa Venao, ongeveer 20 minuten wandelen vanaf Surf Dojo.
Vanaf€ 42 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Met 15, een zonnedek en een gemeenschappelijke salon is deze accommodatie op 10 minuten rijden van Laboratorio Achotines in Playa Venao.
Vanaf€ 33 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Deze 16-kamer accommodatie, gelegen op minder dan 1 km van het stadscentrum, heeft een zonnedek en een picknickplaats.
Vanaf€ 12 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Hotel Resort Playa Venao beschikt over een zwembad en ligt op ongeveer 3 km afstand naar Laboratorio Achotines.
Vanaf€ 167 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Laboratorio Achotines en Surf Dojo zijn respectievelijk op 3 km ervandaan en 20 minuten van het 3-sterren Beach Break Hotel & Surf Camp De Playa Venao gelegen.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het El Sitio De bevindt zich vrij dicht bij de Pacifische Kust en alleen 3 km van Laboratorio Achotines en biedt een massagestoel en een buitenzwembad.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
Kaart
7.8 km van Stadscentrum
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Playa Venao

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste boetiekhotels in Playa Venao?

We raden Selina beoordeeld met 8.2/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €52 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, een nachtclub en wandelen ter plaatse.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Playa Venao?

Kies uw perfecte hotel onder 6 aabiediengen in het centrum van Playa Venao. Selina, gelegen in het centrum van Playa Venao, beoordeeld met 8.2/10, biedt airconditioning, wi-fi en een balkon samen met uitzonderlijke service aan. Punta Azul met beoordeling 8.0/10 en Hotel Resort, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Playa Venao?

Kies de beste goedkope accommodatie onder 4 aanbiedingen in Playa Venao. Selina is ook een goede keuze met beoordeling 8.2/10 voor €52 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Playa Venao zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Selina, beoordeeld met 8.2/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een nachtclub en wandelen heeft. Het is op 900 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €52 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Playa Venao?

El Sitio De (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een kindermenu voor €110 per nacht. Selina, beoordeeld met 8.2/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, een nachtclub en wandelen. U kunt een en-suite en luchtgekoelde kamer voorzien van airconditioning, wi-fi en een balkon voor ongeveer €52 per nacht boeken.

Welke hotels in Playa Venao niet ver van Extreme Surf Shop zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden gasten Hotel Resort leuk (beoordeling: 8.0/10), dat gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en speelzaal aanbiedt. Het ligt op 10 minuten lopen van Extreme Surf Shop en biedt een een bar aan.

Welke hotels in Playa Venao met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 13 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Playa Venao. Misschien vindt u Selina beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €52 per nacht.

Waar logeren in Playa Venao?

Beste goedkope hotels in Playa Venao

Als u Playa Venao met een budget bezoekt, denk dan aan een verblijf in Venao Cove met een picknickplaats, wandelen en paardrijden en tarieven van 66€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verken het hart van Playa Venao en blijf dicht bij Playa Venao terwijl u een kamer in Punta Azul Playa Venao boekt. Het gelegen nabij Playa Venao El Sitio Village is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

El Sitio De Playa Venao ligt op 5 minuten lopen van Playa Venao en heeft een nachtclub, het hele jaar door buiten zwembad en paardrijden. Wij bieden een aantal comfortabele hostels in de buurt van Playa Venao, waaronder Hostal La Choza De Playa Venao en Tipi Hostel.

Meer zienMinder