Hotels in El Valle de Anton

Bekijk 17 beshikbare hotels en verblijfsplekken in El Valle de Anton van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-17 van 17
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig136 beoordelingen
Het Golden Frog Inn El Valle de Anton biedt een buitenzwembad aan en is op ongeveer 3 km afstand van El Nispero dierentuin en botanische tuin gelegen.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
Casa GrimaldoBed & Breakfast
8.2
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Casa Grimaldo El Valle de Anton is genesteld binnen 5 minuten lopen van Butterfly Haven en beschikt over 8 kamers en een buitenzwembad.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Valle de Anton is op ongeveer 25 minuten wandelen vandaan en El Nispero dierentuin en botanische tuin ligt op ongeveer 20 minuten wandelen.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het Refugio Cariguana El Valle de Anton ligt op nog geen 2 km van El Nispero dierentuin en botanische tuin en beschikt over een terras, een patio en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Caracoral Hotel Boutique biedt wandelen en fietsen op het terrein en heeft een centrale ligging op ongeveer 5 minuten te voet van Mariposario El Valle.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig128 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
El Nispero dierentuin en botanische tuin is 16 minuten wandelen vandaan, terwijl Orchideeëncentrum APROVACA 25 minuten wandelen ligt.
Vanaf€ 214 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het ligt tevens op nog geen 3 km van het Slapend Indiaas meisje.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
El Nispero dierentuin en botanische tuin ligt nog geen 20 minuten wandelafstand en het Orchideeëncentrum APROVACA is met de auto in 5 minuten te bereiken.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
De kamers van het Residencial El Valle liggen 20-minuten wandelafstand van Valle de Anton en bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 63 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed6 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
El Nispero dierentuin en botanische tuin is op op circa 2 km afstand van een pension, terwijl de luchthaven Scarlett Martinez International is 50 km ervandaan.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Museo Padre José Noto is op minder dan 5 minuten te voet ervan en El Nispero dierentuin en botanische tuin ligt op op minder dan 20 minuten wandelen vandaan.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Campestre is gelegen op ongeveer 3 km afstand van El Nispero dierentuin en botanische tuin en beschikt over een zwembad en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
3.8 km van Stadscentrum
Het Casa Madre Tierra El Valle de Anton bevindt zich op slechts 2 km van Orchideeëncentrum APROVACA en biedt een stoomcabine, saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Slapend Indiaas meisje is op wandelafstand van 25 minuten en het Orchideeëncentrum APROVACA ligt op slechts 1 km hier vandaan ervandaan.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Paseo Suites El Valle, Luxury ApartmentsHotel
8.4
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
El Nispero dierentuin en botanische tuin is nog geen 20 minuten lopen en Gaital Nationaal Park ligt op binnen slechts 10 minuten lopen.
Vanaf€ 231 /nachtSelecteren
Cabana La India Hotel El Valle de AntonPension
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
Blasina El Valle El Valle de AntonPension
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Vanaf€ 33 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in El Valle de Anton

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in El Valle de Anton zijn de beste?

Het beste is Los Mandarinos Boutique Hotel & Spa beoordeeld met 8.0/10 voor €194 per nacht met een spa-centrum, huishouden en wandelen.

Wat zijn de beste boetiekhotels in El Valle de Anton?

Meer dan 96 beoordelingen van onze bezoekers kunnen helpen de beste boetiekhotels van El Valle de Anton te vinden. Los Mandarinos Boutique Hotel & Spa met een spa-centrum, huishouden en wandelen ter plaatse heeft beoordeling 8.0/10 voor €194 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de bezoekers van iBooked.nl

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van El Valle de Anton?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 96 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van El Valle de Anton. Casa Grimaldo, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een zonneterras en 24 uur bewakingsdienst ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in El Valle de Anton zijn de populairste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 5 opties in El Valle de Anton.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in El Valle de Anton?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Hotel Campestre beoordeeld met 7.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en biljart aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €323 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in El Valle de Anton?

Volgens 5 beoordelingen van bezoekers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Hotel Campestre (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, kindermaaltijden en biljart voor €323 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in El Valle de Anton dicht bij El Nispero dierentuin en botanische tuin?

Er zijn 6 aanbiedingen. Selecteer een hotel dicht bij El Nispero dierentuin en botanische tuin, zoals Hotel Valle Verde, gelegen binnen 15 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en wandelen en biedt kamers vanaf €61 per nacht.

Welke hotels in El Valle de Anton met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 101 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in El Valle de Anton. Misschien vindt u Caracoral Hotel Boutique beoordeeld met 8.4/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €136 per nacht.

Waar logeren in El Valle de Anton?

Beste goedkope hotels in El Valle de Anton

Budget hotels Hotel Rincon Vallero en 3-sterren Anton Valley Hotel bieden accommodatie voor maximaal 74€ en 75€ per nacht respectievelijk. Om te verblijven in een sfeervolle centrale ruimte, boek een budget Hostal La Casa De Juan, 400 meter van het centrum van de stad. Windmill Hostel is een budgetvriendelijke optie dichtbij El Valle de Anton en El Nispero dierentuin en botanische tuin.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van de stad zijn er 6 hotels waaronder Caracoral Hotel Boutique en Cabanas Mery'S. Hostal Cariguana is een goedkopere optie in het centrum voor de prijs van 69€ per nacht.

Paseo Suites Anton ligt op 5 minuten lopen van Museo Padre José Noto en heeft gratis parkeren en fietsen. Als u op loopafstand van El Valle de Anton wilt zijn, boek dan een hotel zoals Residencial El Valle of Los Mandarinos Boutique Hotel & Spa.

Luxe en boetiekaccommodatie in El Valle de Anton

Het luxe 5-sterren Crater Valley Boutique Hotel beschikt over een picknickplaats, een sauna en een patio en ligt op 15 minuten lopen van Museo Padre José Noto.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Villa Sarahlouna is een kindvriendelijk hotel dat beschikt over gratis parkeren, een zonterras en een seizoensgebonden buitenzwembad, waardoor het een perfecte accommodatie voor het hele gezin is. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Gaital Nationaal Park The Golden Frog Inn - een resort met uitzichten over de berg, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder