Hotels in Scharendijke

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Scharendijke van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig290 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Stichting voorheen RTM ligt op slechts 7 km van het moderne Resort Land & Zee Scharendijke en Beachclub Perry's ligt 13 minuten lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
Beach House 9Pension
8.6
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Beach House 9 Scharendijke is gevestigd op slechts 2 km afstand naar Beachclub Perry's en op slechts 3 km van Strandrestaurant our Seaside.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Met een zonneterras en een zonnedek, grenst dit kindvriendelijke hotel aan Ron Vrijenhoek "just Run" 21-07-1958 en is 1 km van het stadscentrum.
Vanaf€ 148 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Scharendijke

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Scharendijke?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Scharendijke om uit te kiezen. Dive-Inn de Kabbelaar, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, snorkelen en duiken ter plaatse aan.

Welke hotels voor koppels in Scharendijke zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Resort Land & Zee beoordeeld met 7.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, krantenservice en windsurfen aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €173 per nacht boeken.

Welke hotels in Scharendijke niet ver van Beachclub Perry's zijn de beste?

U kunt bij Resort Land & Zee, beoordeeld met 7.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Beachclub Perry's. Het biedt gratis parkeren, krantenservice en windsurfen aan.

Waar logeren in Scharendijke?

Beste goedkope hotels in Scharendijke

7Huizen Aan Zee is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Scharendijke. Dive-Inn De Kabbelaar is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 500 meter van het hart van Scharendijke. Reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het centrum van Scharendijke kunnen een hotel kiezen in de buurt van Vliedberg zoals Dive-Inn De Kabbelaar, een budgethotel dat op ongeveer 15 minuten lopen van de plek ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van de stad zijn er 3 hotels waaronder Zeeland Village en Dive-Inn De Kabbelaar. Daarnaast is er Dive-Inn De Kabbelaar, gelegen in het hart van Scharendijke, dat gratis parkeren, duiken, snorkelen biedt.

U kunt ook verblijven in het 3-sterren Zeeland Village, dat dicht bij De Lelie ligt. Het 3-sterren Resort Land & Zee bevindt zich tevens op slechts 0.6 km van Beachclub Perry's.

Luxe en boetiekaccommodatie in Scharendijke

Zeeland Village is een luxe hotel gelegen op 400 meter van het centrum van Scharendijke.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Meer En Zee is een comfortabel appartement in het centrum van Scharendijke, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Scharendijke, zullen blij zijn met Finca Vrij en Meer En Zee. Dive-Inn De Kabbelaar ligt op 0.4 km van het centrum van Scharendijke en op 5 minuten lopen van Leonardo's Pizzeria, waar Europese en Italiaanse gerechten worden geserveerd. Resort Land & Zee is een geweldig resort voor reizigers naar Scharendijke die hun vakantie met een golfbaan, windsurfen, duiken willen doorbrengen.

Meer zienMinder