Hotels in Kortgene

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kortgene van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het hotel ligt op slechts 12 minuten lopen van Nicolaaskerk en naast 48 kamers biedt het ook behandelingen zoals een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig96 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het De Zilte Zeeuw is gevestigd slechts 25 minuten lopen naar Wijtvliet: woonhuis en op minder dan 7 km van Zwemparadijs De Roompot.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig116 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het gezellige 3-sterren Apart Hotel Het Veerse Meer Kortgene is gevestigd circa 1 km verwijderd van Noord Beveland en op ongeveer 7 km naar Zwemparadijs De Roompot.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Holidayhouse - Het smallengange 45 KortgeneResort
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 393 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kortgene

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Kortgene hebben een centrale locatie?

Kies uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Kortgene. We raden Apart Hotel Het Veerse Meer als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een kindermenu, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum.

Welke top hotels in Kortgene zijn goedkoop?

Hotel De Zilte Zeeuw beoordeeld met 8.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Kortgene. Deze accommodatie heeft een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en boodschappen dienst. Apart Hotel Het Veerse Meer is ook een goede keuze met beoordeling 6.8/10 voor €155 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Kortgene zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Apart Hotel Het Veerse Meer beoordeeld met 6.8/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een kindermenu heeft. Het ligt op 2,6 km van Wijtvliet: woonhuis en kost ongeveer €155 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Kortgene?

Hotel De Zilte Zeeuw (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met een zonneterras, 24 uur bewakingsdienst en boodschappen dienst voor €107 per nacht. U kunt ook Apart Hotel Het Veerse Meer (beoordeling: 6.8/10) voor ongeveer €155 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een kindermenu aan.

Welke hotels in Kortgene dicht bij Noord Beveland zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersApart Hotel Het Veerse Meer (beoordeling: 6.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een kindermenu aan en ligt op 20 minuten lopen van Noord Beveland.

Waar logeren in Kortgene?

Beste goedkope hotels in Kortgene

Voor goedkopere of meer budgetvriendelijke accommodaties in Kortgene, een optie om te overwegen is Apart Hotel Het Veerse Meer, die over gratis self-service parkeerplaatsen, duiken en fietsen, evenals een perfecte locatie op loopafstand van Iets Anders beschikt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor degenen die willen verblijven in een centraal gelegen gebied van Kortgene, zoek een hotel zoals Hotel De Zilte Zeeuw met kamerprijzen vanaf 113€. Hotel De Korenbeurs Willem4 ligt direct in het centrum van de stad in de nabijheid van verschillende cafés en restaurants, waaronder het beroemde Iets Anders met Europese en Nederlandse gerechten.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Two-Bedroom Apartment In Kortgene is een B&B appartement op loopafstand van de belangrijkste attracties van Kortgene, waaronder Middelburg Station.

Meer zienMinder