Hotels in Nunspeet

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Nunspeet van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig179 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum200 meter van Bezoekerscentrum Zandenbos
Het 3-sterren de Hoeve van Nunspeet heeft gezellige kamers en beschikt ook over saunafaciliteiten en een overdekt zwembad, waar u kunt ontspannen.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
U kunt ontspannen bij een seizoensgebonden buitenzwembad in het EuroParcs Veluwemeer, gelegen nog geen 10 minuten rjden vanaf Bezoekerscentrum Zandenbos.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig412 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum900 meter van Zwembad De Brake
Het NH Veluwe Sparrenhorst biedt saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan en ligt op een pittoreske locatie op ongeveer 18 minuten naar het veluws museum nunspeet.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig192 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum300 meter van Nunspeet Station
Het milieuvriendelijke Fletcher Hotel Restaurant Veldenbos ligt slechts 9 minuten wandelafstand van Bezoekerscentrum Nunspeet en beschikt over 34 kamers, een traditionele Hammam, een stoomcabine en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum600 meter van Nunspeet Station
Gelegen binnen een 25-minuten afstand van De Volharding heeft het 3-sterren Dorpsherberg De Roskam Nunspeet 10 kamers.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum600 meter van Nunspeet Station
De kamers van het B&B De Droomhoeve liggen op zo'n 25 minuten lopen vanaf Zandenplas en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 163 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig161 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum300 meter van Bezoekerscentrum Zandenbos
Het Landgoedhotel Villa Vennendal Nunspeet bevindt zich op ongeveer 2 km rijden van het veluws museum nunspeet en biedt uitzicht op de tuin en een zwembad.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Met windsurfen, vissen en darten in de omgeving, ligt deze accommodatie naast Kaasboerderij van Zeeburg, en binnen 20 minuten rijden van Museumsmederij de Hoefhamer.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
Coco’s Buitenhuisje NunspeetVakantiepark
Kaart
1.0 km van Stadscentrum600 meter van Nunspeetse G & CC
Hulshorsterzand is 4 km afstand naar het Coco’s Buitenhuisje Nunspeet.
Selecteren

FAQ over hotels in Nunspeet

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Nunspeet zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 5 aabiediengen in het centrum van Nunspeet. NH Veluwe Sparrenhorst, beoordeeld met 7.8/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en een filmprojector, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Landgoedhotel Villa Vennendal met beoordeling 5.6/10 en Fletcher Hotel Restaurant Veldenbos, beoordeeld met 7.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Nunspeet zijn goedkoop?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Nunspeet. B&B De Droomhoeve met beoordeling 9.8/10 is een geweldige keuze, omdat het gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen samen met gratis pendeldienst en fietsverhuur aanbiedt. Een andere optie is Hotel de Hoeve van beoordeeld met 8.0/10 voor €101 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Nunspeet?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel de Hoeve van (beoordeling: 8.0/10) ter koste van €101 per nacht, gelegen op 1,6 km van Kijktuinen Nunspeet. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen samen met 24-uurs receptie, een stomerij en huishouden aan. Bezoekers kunnen een kamer vanaf €83 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Nunspeet?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Nunspeet. NH Veluwe Sparrenhorst (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en een filmprojector voor €83 per nacht. U kunt ook Landgoedhotel Villa Vennendal (beoordeling: 5.6/10) voor ongeveer €161 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een kindermenu aan.

Welke hotels in Nunspeet dicht bij Zalencentrum ""De Pineta"" V.O.F zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersNH Veluwe Sparrenhorst (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, pendeldienst en een filmprojector aan en ligt op 20 minuten lopen van Zalencentrum ""De Pineta"" V.O.F. U kunt ook Hotel de Hoeve van met beoordeling 8.0/10 voor ongeveer €101 per nacht. Het ligt op 0,3 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, een stomerij en huishouden aan.

Waar logeren in Nunspeet?

Beste goedkope hotels in Nunspeet

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Hotel De Hoeve Van Nunspeet als u op een budget reist maar graag van gratis parkeren en een bubbelbad wilt kunnen genieten.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Sportliefhebbers, die graag mountainbiken en golf willen proberen, moeten denken aan een verblijf in Nh Veluwe Sparrenhorst met kamerprijzen vanaf 80€. B&B De Droomhoeve is een erfgoed hotel, waarvan het centrum en Happy Food op loopafstanden van 10 en 5 minuten respectievelijk liggen.

Dennenhoeve is een 3-sterrenkeuze die op slechts 20 minuten lopen van Kijktuinen Nunspeet ligt en een sauna, een binnenzwembad en tafeltennis omvat.

Luxe en boetiekaccommodatie in Nunspeet

Om een 4-sterren ervaring te hebben boekt u een verblijf bij Landgoedhotel Villa Vennendal, waar gratis parkeren, een sauna en een binnenzwembad naast de luxueus ingerichte kamers een onvergetelijke sfeer creëren. Villa Rosa is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 526€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos is een 3-sterren gezinsvriendelijke woning gelegen naast bossen, duinen en heuvels. Europarcs Resort Veluwemeer is een populair resort met gratis parkeren en een seizoensgebonden buitenzwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder