Hotels in Bottrop

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bottrop van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig304 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum400 meter van Emscherblick und Halde Batenbrock
Het superieure 3-sterren Ramada By Wyndham Bottrop City beschikt over fitnesslessen, een sauna en diverse recreatiemogelijkheden en ligt in een industrieel gebied, binnen 25 minuten loopafstand van Tetraeder.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig355 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum1.0 km van alpincenter Bottrop
Het rookvrije Chillten is genesteld in het hartje van Bottrop en op circa 7 km afstand van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum1.6 km van Emscherblick und Halde Batenbrock
Alpincenter Bottrop bevindt zich opminder dan 2 km afstand, terwijl Gashouder opminder dan 6 km verderop ligt.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig103 beoordelingen
Kaart
8.1 km van Stadscentrum800 meter van Machine Hall Zweckel
Het huisdiervriendelijke Beisenbusch Bottrop is gevestigd op ongeveer 10 minuten rijafstand vanaf Freizeitpark Schloß Beck en op ongeveer 10 minuten rijafstand van Movie Park Duitsland.
Vanaf€ 155 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig105 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum400 meter van Comedy im Saal
Tetraeder en König Pilsener Arena zijn 2 km verder en op minder dan 7 km rijden naar het Hotel-Restaurant Grosse-Wilde Bottrop.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum500 meter van Comedy im Saal
Het Billard Center Weywiesen is gesitueerd minuut lopen van de Pfarrsaal Liebfrauen en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 55 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bottrop

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels in Bottrop zijn de beste?

Meer dan 377 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Bottrop te selecteren. Hotel Brauhaus met beoordeling 7.2/10 is een goede optie, gelegen op 4,3 km van station Essen-Dellwig. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, een fotokopieerapparaat en in de bar profiteren. Reizigers vinden ook eerste klas service leuk. Ramada By Wyndham beoordeeld met 7.0/10 is nog een goed hotel, dat een golfbaan, een zonnedek en fitnesslessen aanbiedt en €61 per nacht kost.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Bottrop?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Ramada By Wyndham beoordeeld met 7.0/10, dat een golfbaan, een zonnedek en fitnesslessen heeft. Het ligt op 6 km van König Pilsener Arena en kost ongeveer €61 per nacht. Andere top opties zijn Beisenbusch Hotel & Restaurant en Chillten .

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Bottrop?

Op de basis van 271 beoordelingen van onze reizigers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Hotel-Restaurant Grosse-Wilde (beoordeling: 7.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, bowlen en een fotokopieerapparaat voor €75 per nacht. U kunt ook Ramada By Wyndham (beoordeling: 7.0/10) voor ongeveer €61 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, een zonnedek en fitnesslessen aan.

Welke hotels in Bottrop naast alpincenter Bottrop zijn de beste?

U kunt bij Chillten, beoordeeld met 7.4/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van alpincenter Bottrop. Het biedt gratis parkeren, een zonneterras en boodschappen dienst aan.

Waar logeren in Bottrop?

Beste goedkope hotels in Bottrop

Ferienwohnung Severin is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 75€ per nacht. Im Volksgarten Oberhausen is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Sea Life in Oberhausen, dat kamerprijzen vanaf 52€ aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u Ramada By Wyndham Bottrop, een luxe accommodatie met een spa-centrum, een zonterras en een sauna, die 500 meter verderop ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bottrop

Het 4-sterren Hotel Rhein Ruhr met een sauna, sneeuwskiën en biljart is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Hotel Brauhaus is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 300 meter verwijderd van Burger King. Ferienwohnung Stammkotter is een geweldige B&B accommodatie met uitzichten op de tuin, gelegen op korte loopafstand van Movie Park Duitsland. Hotel-Restaurant Grosse-Wilde ligt in de buurt van Rijn-Hernekanaal en is zeer geschikt voor gezinnen.

Meer zienMinder