Hotels in Bel Ombre

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bel Ombre van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig163 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum1.2 km van Heritage Golf Club
In het perfecte Outrigger Mauritius Bel Ombre, binnen 2 km van Trevassa Monument, kunt u dineren in een à la carte restaurant en hedendaagse keuken.
Vanaf€ 196 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig111 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Heritage Golf Club
Het 5-sterren Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort in een elegant gebouw beschikt over een zwembad binnen 4 km afstand naar Islote Sancho.
Vanaf€ 443 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig160 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum1.0 km van Heritage Golf Club
Het charmante Tamassa Bel Ombre heeft een buitenzwembad en 214 kamers en is gelegen binnen 7 minuten van The World Of Seashells.
Vanaf€ 234 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Tijdens uw verblijf in het So Sofitel Mauritius Bel Ombre, dat in een vreedzaam gedeelte ligt, kunt u genieten van de lounge bar en een zwembad.
Vanaf€ 256 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum600 meter van Heritage Golf Club
Het Kaz'Alala Hosted B&B Bel Ombre ligt op nog geen 3 km afstand van Heritage Nature Reserve en beschikt over een Aziatisch restaurant en een uitgebreid traditioneel Engels ontbijt.
Vanaf€ 176 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig131 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Heritage Golf Club
Het luxe Heritage Awali Golf & Bel Ombre ligt op 45 km van de luchthaven Mauritius en biedt 5 restaurants en verhuur van fietsen en auto's.
Vanaf€ 481 /nachtSelecteren
Kaz Alala Hotel Bel OmbreHotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van Heritage Golf Club
Heritage Golf Club is binnen slechts 5 rijminuten verderop, terwijl Heritage Nature Reserve circa 10 minuten rijden ligt.
Selecteren
Bel Ombre'S Panoramic View HotelPension
Kaart
1.7 km van Stadscentrum1.2 km van Heritage Golf Club
Het Bel Ombre'S Panoramic View is een perfecte vakantieplek 3 km naar Captain Matthew Flinders Monument en andere bezienswaardigheden van Bel Ombre.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bel Ombre

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels zijn de beste in Bel Ombre?

Als u zoekt naar een luxe verblijf in Bel Ombre, beiden we u 3 accommodaties om uit te kiezen. Een van de beste luxe hotels in Bel Ombre is Outrigger Mauritius Beach Resort, beoordeeld met 8.0/10 — het heeft meer dan 147 positieve recensies van onze reizigers. Het biedt medische dienst, duiken en kanoën aan en kost u €353 per nacht.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Bel Ombre?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Bel Ombre om uit te kiezen. Onze reizigers vinden Outrigger Mauritius Beach Resort, beoordeeld met 8.0/10, leuk. Het heeft medische dienst, duiken en kanoën en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke hotels voor koppels in Bel Ombre zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Outrigger Mauritius Beach Resort beoordeeld met 8.0/10 is een 5-sterrenhotel voor koppels, dat medische dienst, duiken en kanoën aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €353 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Bel Ombre?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Outrigger Mauritius Beach Resort (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met medische dienst, duiken en kanoën voor €353 per nacht. Heritage Awali Golf & Spa Resort, beoordeeld met 8.6/10, is ook een goede optie met een stomerij, duiken en kanoën. U kunt een prachtige, luxe en comfortabele kamer voorzien van wi-fi, een wetbar, koffie- en theevoorzieningen voor ongeveer €419 per nacht boeken.

Wat zijn de populairste accommodaties in Bel Ombre naast Musée du Coquillage?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHeritage Awali Golf & Spa Resort (beoordeling: 8.6/10) leuk. Het biedt een stomerij, duiken en kanoën aan en ligt op 15 minuten lopen van Musée du Coquillage. U kunt ook Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort met beoordeling 8.0/10 voor ongeveer €500 per nacht. Het ligt op 1,2 km van de bezienswaardigheid en biedt pendeldienst, autoservice en conciërgeservice aan.

Welke verblijfsplekken in Bel Ombre met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 193 beoordeling van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Bel Ombre te kiezen. Misschien vindt u Outrigger Mauritius Beach Resort beoordeeld met 8.0/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €353 per nacht.

Waar logeren in Bel Ombre?

Beste goedkope hotels in Bel Ombre

Op de budget-geprijsde einde, kunt u verblijven in 3-sterren Mauristudio met kamerprijzen vanaf 38€. Mauristudio ligt op slechts een steenworp afstand van Nationaal Park Black River Gorges (Gorges de Rivière Noire).

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om duiken, diepzeevissen en golf te proberen, denk aan het centraal gelegen Tamassa, die kamerprijzen vanaf 377€ biedt. Heritage Awali Golf And Spa Resort ligt op ongeveer 500 meter van het stadscentrum en biedt tubing, kanoën en boot varen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bel Ombre

Outrigger Mauritius Beach Resort biedt luxe accommodaties op 0.6 km van de drukte van het centrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort is een 5-sterren gezinsvriendelijke woning gelegen naast een rivier, een tropische tuin en heuvels. Belle Riviere Estate is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen, een bubbelbad en een patio voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder