Hotels in Mont-Choisy

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Mont-Choisy van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig142 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Mystik Life Style By Newmark Mauritius ligt binnen 50 meter afstand van Mont Choisy Beach en heeft 35 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig222 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het comfortabele Mon Choisy Beach R. beschikt over een zwembad en is gelegen slechts 5 minuten loopafstand van Z'ile Beach en Blue Safari Submarines.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het charmante Coral Azur Beach Resort Mont Choisy, genesteld op een korte afstand van de baai van Grand-Baie, beschikt over een zwembad en 47 kamers, plus het ligt binnen 25 minuten wandeling naar Mauritius Attractions.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
Residence CapriAparthotel
8.6
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het Residence Capri Mont-Choisy, gesitueerd 150 meter naar Blue Safari Submarines en beschikt over een zonneterras en een tuin, samen met 9 kamers.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig73 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Gevestigd binnen loopafstand van bars en restaurants op ongeveer 2 km rijden van Strand van Trou aux Biches, bevat het 3-sterren Flowers Of Paradise Mont-Choisy 13 kamers minuten van Z'ile Beach.
Vanaf€ 142 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 2-sterren Des 2 Mondes Resorts & Spa heeft een buitenzwembad en een lounge bar en ligt op geringe afstand van de baai van Grand-Baie.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
Tarisa Resort & SpaResort
8.4
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Tarisa Resort & Spa biedt een zwembad en de mogelijkheid om snorkelen, kajakken en bowlen uit te proberen.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
Wonders Beach Boutique Hotel Mont-ChoisyHotel
8.4
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
50 meter van Stadscentrum
Het gastvrije Wonders Beach Boutique Mont-Choisy beschikt over een buitenzwembad en 16 kamers met uitzicht op de zee.
Vanaf€ 473 /nachtSelecteren
Residence Abrico Mont-ChoisyAparthotel
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het Residence Abrico Mont-Choisy ligt 4 km verwijderd van Grand Baie Casino Ltd en beschikt over een zwembad, een terras en een tuin.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Mont-Choisy

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Mont-Choisy zijn de beste?

Selecteer uw perfecte hotel onder 10 aabiediengen in het centrum van Mont-Choisy. Tarisa Resort, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum, biedt een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden ter plaatse aan. Coral Azur Beach Resort met beoordeling 7.6/10 en Mystik Life Style, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Mont-Choisy?

Meer dan 33 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Mont-Choisy te selecteren. Mont Choisy Beach Villas met beoordeling 8.0/10 is een goede optie, gelegen op 2,5 km van Evaco Beach Club "La Plage". Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en ledikanten profiteren. Reizigers vinden ook eerste klas service leuk.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Mont-Choisy?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 13 aanbiedingen voor koppels. Coral Azur Beach Resort (beoordeling: 7.6/10) biedt kamers met een minibar, airconditioning en een TV aan. Reizigers vinden ook pendeldienst, een stomerij en conciërgeservice leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Mont-Choisy?

Op de basis van 18 beoordelingen van onze reizigers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Tarisa Resort (beoordeling: 8.4/10) naast Super U is een kindvriendelijk hotel dat een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden heeft. Reizigers kunnen ook van stoombaden, massage en een hottub genieten Hotel Des 2 Mondes, beoordeeld met 7.8/10, is ook een goede optie met 24-uurs receptie, gratis pendeldienst en een wellnesscentrum. U kunt een rookvrije en luchtgekoelde kamer voorzien van airconditioning, wi-fi en een LCD TV voor ongeveer €96 per nacht boeken.

Welke verblijfsplekken in Mont-Choisy met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 194 beoordelingen zijn er 7 hotels met buitenzwembadden in Mont-Choisy. Een van de beste opties is Tarisa Resort (beoordeling: 8.4/10) met een zonnedek, 24-uurs receptie en huishouden. Het ligt op 1,3 km van Mont Choisy Beach. U kunt een luchtgekoelde, rookvrije en verwelkomende kamer voor ongeveer €136 per nacht boeken. Reizigers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Coral Azur Beach Resort (beoordeling: 7.6/10) voor €134 per nacht. Deze accommodatie heeft pendeldienst, een stomerij en conciërgeservice, evenals 24-uurs receptie, krantenservice en een bubbelbad.

Waar logeren in Mont-Choisy?

Beste goedkope hotels in Mont-Choisy

Een budgetlogement vindt u bij Residence Le Palmier voor 67€ per nacht of bij Residence Opera, dat 70€ per overnachting in rekening brengt. Apartments La Colombe is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 43€ per nacht en een gunstige locatie nabij Trou aux Cerfs-vulkaan.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De fijnproevers kunnen het beste Mont Choisy Beach Villas nabij #36 Resto Bar, gelegen in het centrum van de stad, boeken. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Sunway Residence verblijven.

Hotel Des 2 Mondes Resort & Spa is een centraal gelegen accommodatie die zich tevens op loopafstand van Péreybère en Tarisa Tandoor bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Mont-Choisy

Reizigers die de voorkeur geven aan een luxueus verblijf kunnen het beste aan Bon Azur Beachfront Villa & Penthouses denken, een 5-sterrenhotel binnen 10 minuten rijden van Chateau De Labourdonnais.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Residence Abricot is een leuke accommodatiekeuze, die op slechts 50 minuten rijden van The Mauritius Glass Gallery ligt. Als u de kinderen meeneemt, reserveer dan een kamer in Mon Choisy Beach R. Met duiken en paardrijden om ervan te genieten. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij golfbaan Le Touessrok Coral Azur Hotel Mont Choisy - een resort met uitzichten over de tuin, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder