Hotels in Balaclava

Bekijk 9 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Balaclava van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-9 van 9
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig121 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Gelegen 2 km rijden van Jetty heeft het kindvriendelijke Ravenala Attitude 272 kamers.
Vanaf€ 212 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig136 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het premier Oberoi Beach Resort, Mauritius Balaclava heeft 45 kamers met uitzicht op de zonsondergang en ligt op slecht 7 km afstand van L'Aventure du sucre.
Vanaf€ 534 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig101 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 5-sterren Maritim Resort & Spa Mauritius ligt nog geen 8 minuten lopen vanaf Ruins of Balaclava en beschikt over buitenzwembad hele jaar geopend en een à la carte restaurant en internationale gerechten.
Vanaf€ 207 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het rookvrije Intercontinental Mauritius Resort Balaclava Fort, An Ihg, gelegen op 52 minuten rijden van Mauritius luchthaven, biedt een zwembad en een gezondheidsclub.
Vanaf€ 472 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het boutique Le Jadis Beach Resort & Wellness - Managed By Banyan Tree Hotels & Resorts is gelegen op ongeveer 3 km afstand van Max Shop en beschikt over een privézwembad en een tropische tuin.
Vanaf€ 350 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Turtle Bay ligt binnen 3 km afstand, terwijl La Sorellina op ongeveer 7 km is.
Vanaf€ 285 /nachtSelecteren
Royal Park Resort BalaclavaResort
7.8
Heel goed1 beoordeling
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het 5-sterren Royal Park Resort Balaclava beschikt over een privézwembad en ligt 10 minuten loopafstand van Turtle Bay.
Vanaf€ 329 /nachtSelecteren
Ocean'S Creek Beach Hotel BalaclavaHotel
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Gasten van het 4-sterren Ocean'S Creek Beach in Balaclava worden uitgenodigd een duik te nemen in een verwarmd zwembad en te ontspannen in een traditionele Hammam en een bubbelbad.
Vanaf€ 257 /nachtSelecteren
Royal Park Mauritius Hotel BalaclavaHotel
Kaart
13.4 km van Stadscentrum
Tot de faciliteiten van dit fantastische hotel behoren een privézwembad, een privézwembad en een patio.
Selecteren

FAQ over hotels in Balaclava

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in Balaclava?

Als u op zoek bent naar een luxe verblijf in Balaclava, beiden we u 5 accommodaties om uit te kiezen. Angsana Mauritius beoordeeld met 8.6/10 biedt z'n reizigers een zwembad op het dak, een wellnesscentrum en snorkelen, evenals airconditioning, een kluis en een balkon in de luchtgekoelde kamers, individueel ingerichte kamers en luxe kamers aan.

Welke plekken in het centrum van Balaclava zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Balaclava om uit te kiezen. The Oberoi Beach Resort, Mauritius, beoordeeld met 8.6/10 is het beste hotel met Turkse stoombaden, parkeerservice en windsurfen, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Maritim Resort & Spa Mauritius met beoordeling 8.8/10 en The Ravenala Attitude, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke hotels voor koppels in Balaclava zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Intercontinental Mauritius Resort Fort beoordeeld met 7.8/10 is een 5-sterrenhotel voor koppels, dat stoombaden, een wellnesscentrum en een sportschool aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €359 per nacht boeken. Andere top opties zijn Angsana Mauritius en The Westin Turtle Bay Resort & Spa.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Balaclava?

Intercontinental Mauritius Resort Fort (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met stoombaden, een wellnesscentrum en een sportschool voor €359 per nacht. U kunt ook The Ravenala Attitude (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €229 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24 uur bewakingsdienst, een wellnesscentrum en snorkelen aan.

Welke hotels in Balaclava met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 276 beoordelingen zijn er 8 hotels met buitenzwembadden in Balaclava. Een van de beste opties is Angsana Mauritius (beoordeling: 8.6/10) met een zwembad op het dak, een wellnesscentrum en snorkelen. Het ligt op 7 km van Natural History Museum. U kunt een luchtgekoelde, individuele en luxe kamer voor ongeveer €349 per nacht boeken. Misschien vindt u The Oberoi Beach Resort, Mauritius beoordeeld met 8.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €617 per nacht. Bekijk andere accommodaties: Maritim Resort & Spa Mauritius en The Westin Turtle Bay Resort & Spa.

Waar logeren in Balaclava?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor reizigers die dichter bij het centrum van de stad willen verblijven, is het 5-sterren The Oberoi Mauritius met een zonterras, een picknickplaats en een wellnesscentrum de ideale keuze. Een andere mooie 5-sterren accommodatie is Maritim Resort & Spa Mauritius in het centrum van de stad.

Luxe en boetiekaccommodatie in Balaclava

Angsana Balaclava Mauritius is een 5-sterren chique hotel met luxueuze kamers evenals een sauna, een golfbaan en een zwembad op het dak.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Boek een kamer in Intercontinental Mauritius Resort Balaclava Fort waar u kunt genieten van een kindvriendelijke omgeving met een picknickplaats, een gezondheidsclub en een zonnedek. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Anse la Raie Royal Park Resort - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder