Hotels in Sellía

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Sellía van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
Art And Nature ApartmentPension
8.0
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Art And Nature Sellía is op 85 km van de luchthaven Chania en tegenover de Sellia bushalte.
Vanaf€ 200 /nachtSelecteren

Waar logeren in Sellía?

Beste goedkope hotels in Sellía

Een budgetbewuste reiziger heeft keuze uit een lijst van matig geprijsde hotels in Sellía, waaronder Art And Nature Apartment en Souda Panorama Studios. Een goede keuze voor budgetaccommodatie is Art And Nature Apartment, dat op loopafstand van 5 minuten van het centrum van Sellía ligt. Gelegen nabij Kotsifou Canyon Art And Nature Apartment is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €111.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Sellía zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Art And Nature Apartment, een historische locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Bright Side House In Sellia With Libyan Sea View en Seaview Villa Liandroy zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Seaview Villa Liandroy is een budgetvriendelijk appartement in Sellía, ook dicht bij Kalypso Beach. Sellía heeft 4 B&B aanbiedingen, waaronder Nostalgia Apartments en Seaview Villa Liandroy waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Souda Panorama Studios is een goed uitgerust zakenhotel in Sellía, dat voorzien is van gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en ledikanten. Souda Panorama Studios is een geweldig resort voor reizigers naar Sellía die hun vakantie met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en ledikanten willen doorbrengen.

Meer zienMinder