Hotels in Dishoek

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Dishoek van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig169 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Duinlust bevindt zich slechts 6 km verwijderd van Zeeuws maritiem muZEEum Vlissingen en beschikt over 14 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
DishoekBed & Breakfast
8.2
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Vuurtoren van Kaapduinen hoog is op 19-minuten loopafstand van het Bed and Breakfast Dishoek.
Vanaf€ 133 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig125 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Reptielenzoo Iguana en Vuurtoren van Kaapduinen hoog zijn op ongeveer 4 km afstand en op 11 minuten wandelen naar het Zeeuws Licht I Kloeg Collection Dishoek.
Vanaf€ 162 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig15 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Luxe prive-kamer - studio in villa aan zee, Dishoek ligt slechts 10 minuten wandelen naar de Vuurtoren van Kaapduinen hoog en beschikt over een à la carte restaurant, een terras en een tuin.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Dishoek

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Dishoek zijn de beste?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Dishoek om uit te kiezen. Onze bezoekers vinden Duinlust, beoordeeld met 7.2/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, kindermaaltijden en in het restaurant en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Dishoek?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Duinlust beoordeeld met 7.2/10, dat gratis parkeren, kindermaaltijden en in het restaurant heeft. Het ligt op 3,6 km van Strandpaviljoen De Zeeuwse Rivièra en kost ongeveer €179 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Dishoek?

Duinlust (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, kindermaaltijden en in het restaurant voor €179 per nacht.

Welke hotels in Dishoek dicht bij Vuurtoren van Kaapduinen hoog zijn de beste?

U kunt bij Duinlust, beoordeeld met 7.2/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Vuurtoren van Kaapduinen hoog. Het biedt gratis parkeren, kindermaaltijden en in het restaurant aan.

Waar logeren in Dishoek?

Beste goedkope hotels in Dishoek

'Appartement Randduin' Bed By The Sea is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €171 per nacht. Het gelegen op korte loopafstand van Strandpaviljoen "de Zeebries" 'Appartement Randduin' Bed By The Sea is een goede budgetaccommodatie voor bezoekers van Dishoek die wat geld willen besparen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Duinhof Luxe appartementen met kamerprijzen vanaf €318 en Duinhof Luxe appartementen met kamers voor slechts €318. Duinlust Dishoek is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, kindermaaltijden en in het restaurant aanbiedt.

Als u voor het eerst naar Dishoek komt, kunt u het beste in het centrum nabij Bunkerverhalen Dishoek November '44 logeren, bijvoorbeeld, bij Duinlust Dishoek of Dishoek. Als u op loopafstand van Vuurtoren van Kaapduinen hoog wilt zijn, boek dan een hotel zoals Duinlust Dishoek of Dishoek.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Dishoek te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals 'Appartement Randduin' Bed By The Sea of Duinhof Luxe appartementen. Dishoek heeft 6 B&B aanbiedingen, waaronder 'Appartement Randduin' Bed By The Sea en Duinhof Luxe appartementen waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Overweeg een verblijf bij Duinlust Dishoek in de buurt van Duinlust Dishoek, een kindvriendelijk hotel met gratis parkeren, kindermaaltijden en in het restaurant. Duinlust Dishoek wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Dishoek, dat gratis parkeren, kindermaaltijden en in het restaurant biedt.

Meer zienMinder