Hotels in Vogtsburg

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Vogtsburg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig101 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Kreuz-Post Hotel-Restaurant-Spa is gelegen op amper 7 minuten lopen naar Schloss Burkheim en beschikt over 35 kamers met uitzicht op het park.
Vanaf€ 255 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum200 meter van Ev. Kirchengemeinde
Het gezinsvriendelijke Hotel-Restaurant Rebstock, op circa 4 km van Schloss Burkheim, kijkt uit over de tuin en beschikt over een zonnedek, een terras en een tuin.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum1.8 km van Ev. Kirchengemeinde
De Mondhalde ligt op binnen 25 minuten lopen van het Die Sprachpension - The Language Guesthouse Vogtsburg, terwijl Burkheimer winegrowers in the Kaiserstuhl eG 2 km ervandaan ligt.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Deze een dubbele kamer van het onlangs gerenoveerde Lp Haus Der Guten Dinge liggen op nog geen 4 km van de Badberg, waar u aan wandelen en fietsen kunt deelnemen.
Selecteren

FAQ over hotels in Vogtsburg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Vogtsburg zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Vogtsburg om uit te kiezen. Lieblingsplatz, gelegen op 0,9 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een zonneterras en bordspellen ter plaatse aan.

Wat zijn de beste romantische hotels in Vogtsburg?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Kreuz-Post Hotel-Restaurant-Spa beoordeeld met 6.8/10, dat gratis parkeren, een zonnedek en bordspellen heeft. Het ligt op 2,5 km van Mondhalde en kost ongeveer €182 per nacht.

Welke hotels in Vogtsburg naast Schloss Burkheim zijn de beste?

U kunt bij Kreuz-Post Hotel-Restaurant-Spa, beoordeeld met 6.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Schloss Burkheim. Het biedt gratis parkeren, een zonnedek en bordspellen aan.

Waar logeren in Vogtsburg?

Beste goedkope hotels in Vogtsburg

Ferienwohnung Brueckner is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 64€ per nacht. Weingut Baumer is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 65€ per nacht en een gunstige locatie nabij Stephansmünster Breisach.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij Landhaus Trautwein of Die Sprachpension - The Language Guesthouse verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Vogtsburg. Ferienhaus Irene bevindt zich in het hart van Vogtsburg en biedt gratis prive parkeerplaatsen, kanoën en wandelen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Vogtsburg

Schwarzer Adler is een stijlvolle luxe accommodatie op slechts 15 minuten lopen van Altstadt von Endingen am Kaiserstuhl.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Graf, gelegen nabij Römischer Mithras Tempel, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met gratis parkeren en wandelen. Als u met een gezin reist, dan is het boeken van Braviscasa Hofgarten Kaiserstuhl met gratis parkeren, wandelen en fietsen de beste optie voor u. Kreuz-Post Hotel-Restaurant-Spa is een resort hotel met gratis self-service parkeerplaatsen, een binnenzwembad en een wellnesscentrum, dat tevens wandelen en fietsen biedt.

Meer zienMinder