Hotels in Neuenburg am Rhein

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Neuenburg am Rhein van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig241 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen ontspannen in de snack bar van het Am Stadthaus, dat over rustige locatie in Neuenburg am Rhein beschikt.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig202 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Krone Neuenburg am Rhein heeft een à la carte restaurant, wandelen en fietsen, en ligt binnen 10 minuten met de auto van Golf du Rhin Chalampé.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig115 beoordelingen
Kaart
6.8 km van Stadscentrum3.5 km van Rhin Chalampé Golf Course
Grosse Moschee en Golf du Rhin Chalampé zijn respectievelijk slechts 2 km en op afstand van circa 3 km van het 3-sterren Gasthof Zum Kreuz gelegen.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig152 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Neuenburger Hof, gelegen binnen 3 km rijden naar La Grange à Bécanes, beschikt over 12 kamers, een terras en een tuin.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig166 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Grand Canal d'Alsace en Rheingaerten zijn respectievelijk binnen slechts 11 rijminuten verderop en op slechts 17 minuten loopafstand van het 3-sterren Touristik gelegen.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig158 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Evangelischeskirche Muellheim en Kino im Stadthaus zijn opminder dan 4 km en binnen nog geen 13 minuten wandelen van het Check-Rhein - Self Check-In.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig95 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Hotel-Restaurant Gasthof Adler ligt op een 8wandelafstand van Grand Canal d'Alsace en biedt uitzicht op de stad en heeft een à la carte restaurant.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Muhlenmuseum Frickmuhle en Eglise Saint-Pierre-et-Saint-Paul zijn opminder dan 4 km afstand en op ongeveer 6 km afstand van het Anika.
Vanaf€ 168 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Neuenburg am Rhein

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Neuenburg am Rhein hebben een centrale ligging?

Er zijn 8 hotels en andere accommodaties in het centrum van Neuenburg am Rhein om uit te kiezen. Een van de beste hotels in het centrum van Neuenburg am Rhein is Hotel Weisses Kreuz beoordeeld 6.6/10 vanaf €64 per nacht. U kunt ook Hotel-Restaurant Gasthof Adler, Hotel Krone en Hotel-Zahringerstube bekijken.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Neuenburg am Rhein?

Selecteer de beste goedkope accommodatie onder 3 aanbiedingen in Neuenburg am Rhein. Hotel Touristik met beoordeling 8.6/10 is een goede optie, gelegen op 4,5 km van Eglise Saint-Pierre-et-Saint-Paul. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en een fotokopieerapparaat profiteren. Reizigers vinden ook eerste klas service leuk. Een andere optie is Hotel Krone beoordeeld met 7.0/10 voor €79 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Neuenburg am Rhein?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Weisses Kreuz, beoordeeld met 6.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €88 per nacht. Andere top opties zijn Hotel Touristik, Hotel-Zahringerstube en Hotel Anika.

Welke hotels in Neuenburg am Rhein zijn goed voor gezinnen?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Neuenburg am Rhein. Hotel Touristik (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en een fotokopieerapparaat voor €84 per nacht.

Welke hotels in Neuenburg am Rhein naast Grand Canal d'Alsace zijn de beste?

U kunt bij Hotel Krone, beoordeeld met 7.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Grand Canal d'Alsace. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en kindermaaltijden aan.

Waar logeren in Neuenburg am Rhein?

Beste goedkope hotels in Neuenburg am Rhein

Het budgetvriendelijke 3-sterren Hotel Neuenburger Hof is een ideaal verblijf in Neuenburg am Rhein voor gasten die graag geld willen besparen. Bezoekers van Neuenburg am Rhein, die geïnteresseerd zijn in matig geprijsde accommodaties, kunnen een verblijf boeken bij Hotel Krone op loopafstand van 5 minuten van het centrum van de stad. Ferienwohnung Loesch ligt op slechts een steenworp afstand van Schloßberg.

Luchthavens en Metrostations van Neuenburg am Rhein

Hotels in de buurt van Neuenberg (Baden) treinstation zijn onder andere Haus Suetterlin en Hotel Restaurant Gasthof Adler.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om Neuenburg am Rhein gemakkelijk te kunnen verkennen kunt u het beste bij een van de centraal gelegen hotels verblijven, bijvoorbeeld, bij Hotel Am Stadthaus of Hotel-Zahringerstube.

Als u het beste van Neuenburg am Rhein wilt zien, boek een hotel in de buurt van Gemeindehaus St. Bernhard, bijvoorbeeld, Hotel Weisses Kreuz, dat op 5 minuten lopen van het centrum ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Adlerhorst, gelegen nabij Temple Saint Etienne, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen. Om uw gezin van een leuke vakantie in Neuenburg am Rhein te verzekeren boek dan Hotel Anika nabij FUN MOVING GYROPODE SEGWAY EN ALSACE - MONTAGNE ET VIGNOBLE - N°1 en Alsace, een kindvriendelijk hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen.

Meer zienMinder