Hotels in Rheinhausen

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Rheinhausen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig196 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren La Mirabelle Rheinhausen is gevestigd op minder dan 4 km afstand naar Wodan - Timburcoaster en op minder dan 4 km van Europa-Park Hoofdingang.
Vanaf€ 176 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig170 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Taubergießen Bootsfahrten ligt op slechts 8 minuten wandelafstand van het gezellige 2-sterren Hotel-Restaurant Werneths Landgasthof Hirschen, terwijl Wodan - Timburcoaster 10 rijminuten ligt.
Vanaf€ 194 /nachtSelecteren
Thai TawanAparthotel
8.4
Geweldig111 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Wodan - Timburcoaster bevindt zich 10 rijminuten verderop, terwijl Taubergießen Bootsfahrten circa 5 minuten wandelafstand hiervandaan ligt.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Rheinhausen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Rheinhausen?

Hotel La Mirabelle met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en ledikanten is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Rheinhausen?

Hotel La Mirabelle beoordeeld met 8.0/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Rheinhausen. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en ledikanten.

Wat zijn de beste romantische hotels in Rheinhausen?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel La Mirabelle beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en ledikanten aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €92 per nacht boeken.

Welke hotels in Rheinhausen zijn goed voor gezinnen?

Gastehaus Zur Offenen Tur (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen voor €159 per nacht. U kunt ook Hotel-Restaurant Werneths Landgasthof Hirschen (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €225 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en boodschappen dienst aan.

Welke hotels in Rheinhausen vlakbij Taubergießen Bootsfahrten zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenHotel-Restaurant Werneths Landgasthof Hirschen (beoordeling: 7.6/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en boodschappen dienst aan en ligt op 5 minuten lopen van Taubergießen Bootsfahrten.

Waar logeren in Rheinhausen?

Beste goedkope hotels in Rheinhausen

Gasten die graag een goedkope accommodatie in Rheinhausen willen kunnen overwegen een verblijf in The Rose waarbij Restaurant Thai Tawan behoort. Casa Helvetia ligt op slechts een steenworp afstand van Schattenkinder - Singspiel der Theater-AG des Gymnasiums.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u een uitstapje in het centrum van Rheinhausen op een 3-sterren niveau hebben, kijk dan naar Gastehaus Zur Offenen Tur. Ferienwohnung Am Brunnen en Ferienwohnung Pusteblume zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Als u hoopt Priorat St. Michael Priesterbruderschaft St. Pius X. Te bezoeken, overweeg dan een verblijf aan Thai Tawan, beoordeeld met 3 sterren en gelegen op slechts een korte wandeling van Restaurant Thai Tawan.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

B&B's in Rheinhausen zijn onder andere Ferienwohnung Horcher en Ferienwohnung Am Kapelle Beim Europa-Park. Als u met een gezin reist, dan is het boeken van Gastehaus Schuber met een zonterras, een golfbaan en fietsen de beste optie voor u.

Meer zienMinder