Hotels in Malterdingen

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Malterdingen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig382 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Gasthof Hotel Zum Rebstock Malterdingen ligt binnen 3 km afstand van kunsthalle messmer in Riegel am Kaiserstuhl en biedt moderne gemakken zoals een geldautomaat en een excursiebalie aan.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Landhaus Keller - Hotel & Restaurant is op 95 km van de luchthaven Baden Airpark en circa 5 minuten wandelen van de Haldenweg Schule bushalte.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Malterdingen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Malterdingen hebben een centrale ligging?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Malterdingen om uit te kiezen. Gasthof Hotel Zum Rebstock met huishouden, schoenenpoetsen en in het restaurant is beoordeeld met 7.8/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Malterdingen?

Gasthof Hotel Zum Rebstock met beoordeling 7.8/10 is een goede optie, gelegen op 3,5 km van kunsthalle messmer in Riegel am Kaiserstuhl. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van huishouden, schoenenpoetsen en in het restaurant profiteren. Gasten vinden ook hoogwaardige service leuk.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Malterdingen?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Gasthof Hotel Zum Rebstock, beoordeeld met 7.8/10, dat huishouden, schoenenpoetsen en in het restaurant heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €91 per nacht.

Waar logeren in Malterdingen?

Beste goedkope hotels in Malterdingen

Budgetreizigers kunnen bij Gasthof Hotel Zum Rebstock verblijven, waar tevens gratis parkeren, parkeerservice en wandelen worden aangeboden. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij Gasthof Hotel Zum Rebstock, dat op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Lichteneck Castle, zoals het voordelige Gasthof Hotel Zum Rebstock met de prijs vanaf €73.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de levendige sfeer van Malterdingen te ervaren, overweeg dan een hotel dichter bij het centrum, zoals Landhaus Keller - Hotel & Restaurant en Gasthof Hotel Zum Rebstock. Het 3-sterren Gasthof Hotel Zum Rebstock, centraal gelegen in Malterdingen, is een perfecte accommodatie met gratis parkeren, parkeerservice en wandelen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Malterdingen te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Ferienwohnung Elfriede - 2 Bader, Kuche, Grosses Wohnzimmer, Freisitz, 2 Parkplatze, Im Ortskern of Ferienwohnung Luna -3 Schlafzimmer, Waschmaschine, Kuche, Wlan, Ca 15 Min Bis Zum Europa Park. Er zijn 13 B&B mogelijkheden in Malterdingen, waaronder Ferienwohnung Feist en Ferienwohnung Kleb. Voor een succesvolle zakenreis raden wij u aan om te verblijven in Gasthof Hotel Zum Rebstock, gelegen op 200 meter van het centrum van Malterdingen. Gasthof Hotel Zum Rebstock is een gezellig resort hotel in Malterdingen, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis parkeren, parkeerservice en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder