Hotels in Königs Wusterhausen

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Königs Wusterhausen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig164 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Kreuzkirche
Op slechts 20 minuten wandeling van Krebssee kunnen gasten van het Sophienhof Königs Wusterhausen verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen, bowlen en fietsen.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum300 meter van Konigs Wusterhausen Train Station
Het 3-sterren Brandenburg Königs Wusterhausen ligt op korte afstand van St. Elisabethkirche en beschikt over 34 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
8.5 km van Stadscentrum
29 minuten rijden van Berlin Brandenburg en op afstand van 11 km van Konigs Wusterhausen treinstation.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Königs Wusterhausen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Königs Wusterhausen zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Königs Wusterhausen is Hotel Brandenburg, beoordeeld met 8.4/10, biedt een waterpark, huishouden en wandelen aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Königs Wusterhausen?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Brandenburg, beoordeeld met 8.4/10, dat €78 per nacht kost en een waterpark, huishouden en wandelen aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Königs Wusterhausen zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Sophienhof beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat huishouden, een kindermenu en wandelen aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €129 per nacht boeken.

Welke hotels in Königs Wusterhausen naast Of Radio Technology Museum Koenigs Wusterhausen zijn de beste?

U kunt bij Hotel Sophienhof, beoordeeld met 8.4/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Of Radio Technology Museum Koenigs Wusterhausen. Het biedt huishouden, een kindermenu en wandelen aan.

Waar logeren in Königs Wusterhausen?

Beste goedkope hotels in Königs Wusterhausen

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Hotel Sophienhof met een vanaf-prijs van €78 per kamer. Redelijk geprijsd 3-sterren Hotel Sophienhof ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Sender- und Funktechnikmuseum zijn Hotel Sophienhof en Hotel Brandenburg. Wanneer u een budgetvriendelijk hotel in de buurt van Wildau treinstation zoekt, neemt u Hotel Sophienhof in aanmerking.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de sfeer en gezelligheid in Königs Wusterhausen van dichtbij meemaken, kies dan voor een hotel in het hart van de stad, bijvoorbeeld, voor het 3-sterren Hotel Sophienhof. Er is ook Hotel Brandenburg, het 3-sterren hotel in het centrum van Königs Wusterhausen dat tevens vlakbij Schloss Königs Wusterhausen ligt.

Hotel Brandenburg, een 3-sterren hotel op loopafstand van 10 minuten van Schloss Königs Wusterhausen is het aandacht van de reiziger zeker waard. Wanneer u voor een hotel zoals Hotel Brandenburg of Hotel Sophienhof kiest, kunt u gemakkelijk Königs Wusterhausen verkennen en Schloss Königs Wusterhausen bezoeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Königs Wusterhausen bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Ferienwohnung Carla Rohls. U kunt ook voor het comfortabele Ferienwohnung Carla Rohls gaan, daar treft u onder andere een picknickplaats, pendeldienst en kanoën. Als u in Königs Wusterhausen voor zaken bent, boek dan Hotel Brandenburg met een kindermenu, een bubbelbad en wandelen. Hotel Sophienhof is een populair resort met een kindermenu, een bubbelbad en wandelen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder