Hotels in Klingenmünster

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Klingenmünster van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Landeck Castle is te vinden op binnen 12 minuten wandelen vanaf een hotel.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
Land.Wein.Gut Pension KlingenmünsterHotel
8.2
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het August-Becker-Museum ligt op minder dan 150 meter van het Land.Wein.Gut Pension en het Westwallmuseum Bad Bergzabern ligt op minder dan 3 km rijden naar de accommodatie.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren

Waar logeren in Klingenmünster?

Beste goedkope hotels in Klingenmünster

Ferienwohnung Wanderlust is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Klingenmünster. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Land.Wein.Gut Pension, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. Ferienwohnung Wanderlust biedt een eenvoudige budgetaccommodatie in Klingenmünster, op slechts 10 minuten rijden van Wehrkirche St. Martin.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Verken het hart van Klingenmünster en blijf dicht bij August-Becker-Museum terwijl u een kamer in Stiftsgut Keysermuhle boekt. Stiftsgut Keysermuhle is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een picknickplaats aanbiedt.

Wanneer u in de buurt van August-Becker-Museum wilt verblijven, boekt u een kamer in Stiftsgut Keysermuhle, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Als u op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Klingenmünster wilt zijn, zoals August-Becker-Museum, kies dan voor Stiftsgut Keysermuhle.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Wanderlust is een goedkoop appartement met gratis prive parkeerplaatsen, parkeerservice en wandelen, gelegen in het hart van Klingenmünster. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Wohnen Wie Ein Winzer op slechts 250 meter van het stadscentrum. Als u een hotel met zakelijke faciliteiten wilt, kunt u voor Land.Wein.Gut Pension kiezen, dat kamerprijzen vanaf €89 biedt en op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt. Stiftsgut Keysermuhle is een geweldig resort voor reizigers naar Klingenmünster die hun vakantie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een picknickplaats willen doorbrengen.

Meer zienMinder