Hotels in Bad Bergzabern

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bad Bergzabern van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig121 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
St. Gallus bevindt zich op slecht 3 km afstand van het particuliere Pfalzer Wald.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig170 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het stijlvolle 3-sterren Kurparkblick Bad Bergzabern, binnen 5 loopafstand van het Bad Bergzabern Observation Tower, kijkt uit over de tuin en beschikt over een sauna, massage en diverse recreatiemogelijkheden.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Luisenpark biedt een terras en een gemeenschappelijke salon in een platteland van Bad Bergzabern, binnen alleen 20 minuten rijden van Westwallmuseum Bad Bergzabern.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig106 beoordelingen
Het Schlosshotel Bergzaberner Hof bevindt zich binnen 3 km van Wehrkirche St. Martin en biedt een stoomcabine en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 175 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Gasten van het 3-sterren Haus Am Kastanienwald in Bad Bergzabern worden uitgenodigd een duik te nemen in een buitenzwembad en te ontspannen in een behandelkamer, een massagestoel en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
Hotel Luise Bad BergzabernHotel
8.4
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Bad Bergzabern Observation Tower ligt binnen slechts 7 minuten van het erfgoed Luise en Landeck Castle ligt nog geen 10 minuten met de auto weg van de accommodatie.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bad Bergzabern

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Bad Bergzabern hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 49 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Bad Bergzabern. Hotel Kurparkblick, gelegen op 1 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een spa-centrum en huishouden ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Bad Bergzabern?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Bad Bergzabern. Een van de beste goedkope hotels is Hotel-Pension Seeblick, beoordeeld met 7.2/10, dat €48 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en schoenenpoetsen aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Bad Bergzabern zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Pfalzer Wald beoordeeld met 7.4/10, dat gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice heeft. Het ligt op 4,1 km van Deutschhof en kost ongeveer €117 per nacht. Ontdek andere geschikte accommodaties — Hotel Kurparkblick en Hotel Luisenpark.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Bad Bergzabern?

Hotel Pfalzer Wald (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en krantenservice voor €117 per nacht. U kunt ook Hotel Kurparkblick (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €81 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, een spa-centrum en huishouden aan.

Welke hotels in Bad Bergzabern dicht bij Westwallmuseum Bad Bergzabern zijn de beste?

U kunt bij Schlosshotel Bergzaberner Hof, beoordeeld met 9.0/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Westwallmuseum Bad Bergzabern. Het biedt gratis parkeren, krantenservice en kindermaaltijden aan.

Waar logeren in Bad Bergzabern?

Beste goedkope hotels in Bad Bergzabern

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in Bad Bergzabern beschikt, dan verdient het 3-sterren Hotel-Pension Seeblick in Bad Bergzabern zeker uw aandacht. In het geval dat uw reisbudget beperkt is, kunt u overnachten bij Haus Am Kastanienwald, gelegen op 5 minuten lopen van Wehrkirche St. Martin.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een goede optie in het hart van Bad Bergzabern is Kur- Und Ferienappartements Interest, dat gratis parkeren, een sauna en een zonnedek heeft. Ferienwohnung Talblick 2B bevindt zich in het hart van Bad Bergzabern en biedt gratis parkeren, wandelen en fietsen.

Een hotel in de nabijheid van een natuurlijke omgeving, zoals Hotel Kurparkblick op 800 meter afstand van Protestantisches Pfarramt 1 Pfarrer Zoller, een natuurpark en bossen, is een ideale keuze in Bad Bergzabern.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Zur Stadtmauer is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 200 meter verwijderd van Villa Tabernus. Apartment Konigstrasse is een leuke accommodatiekeuze, dat slechts op 30 minuten rijden van Kath. Pfarramt Christkönig, Pfarrbüro ligt. Gezinnen die op weg naar Bad Bergzabern zijn kunnen direct in de buurt van Holiday Park, Germany verblijven door kamers te boeken in Weinhotel Fritz Walter, waar gratis parkeren, wandelen en fietsen aanwezig zijn. Hotel Pfalzer Wald is een gezellig resort hotel in Bad Bergzabern, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals gratis self-service parkeerplaatsen, een patio en een zonnedek belangrijk vinden.

Meer zienMinder