Hotels in Termignon

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Termignon van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Girarde
Les Sources en Marmottons zijn respectievelijk minder dan 3 km ervandaan en op ongeveer 10 wandelafstand van het rookvrije L'Outa Hotel Restaurant Termignon gelegen.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum400 meter van Girarde
Het Auberge La Turra biedt uitzicht op de berg, samen met spatherapie en een terras, en ligt in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
Les Terrasses De Termignon - Val-Cenis AparthotelAparthotel
De grootste optie:
6 volwassenen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Girarde
Selecteren

FAQ over hotels in Termignon

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Termignon zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 101 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Termignon. Hotel La Turra, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een zonneterras en kindermaaltijden ter plaatse aan.

Welke top hotels in Termignon zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel La Turra, beoordeeld met 8.6/10, dat €100 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en kindermaaltijden aanbiedt. Een andere optie is L'Outa Hotel Restaurant beoordeeld met 8.4/10 voor €118 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Termignon?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. L'Outa Hotel Restaurant beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonnedek, conciërgeservice en een spa lounge aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €118 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Termignon?

L'Outa Hotel Restaurant (beoordeling: 8.4/10) biedt een zonnedek, conciërgeservice en een spa lounge aan. Het ligt 7 km van Col du Mont Cenis. Gasten kunnen van Europese keuken bij Le Bric a Brac restaurant genieten.

Welke hotels in Termignon naast Skilift van Roches Blanches zijn de beste?

Om naast Skilift van Roches Blanches te zijn, logeer bij Hotel La Turra (beoordeling: 8.6/10), dat op 15 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt gratis parkeren, een zonneterras en kindermaaltijden aan. Gasten kunnen van Franse keuken bij Alpenrock restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Termignon?

Beste goedkope hotels in Termignon

Le Petit Mont Cenis is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Termignon. Apartment Appartement Au Pied Des Pistes Avec Belle Vue Montagne 4 is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Le Petit Mont Cenis biedt een eenvoudige budgetaccommodatie in Termignon, op slechts 10 minuten rijden van Ouvrage de Saint Gobain.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Termignon zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals Auberge La Turra, een residentiële locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. Overweeg een verblijf in Les Terrasses De Termignon als u in het hart van Termignon, een paar minuten lopen van Chapelle Notre-Dame de la Visitation, wilt zijn.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Termignon interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Chapelle Notre-Dame de la Visitation kiezen, bijvoorbeeld, voor Auberge La Turra, gelegen op afstand van 200 meter ervandaan. Overweeg het verblijven bij Les Balcons De La Vanoise, u logeert dan dicht bij Chapelle Notre-Dame de la Visitation en uw privacy en comfort worden gegarandeerd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Le Petit Mont Cenis is een kostenefficiënt appartement met gratis parkeren en skiën. Les Balcons De La Vanoise is een gezellige, huiselijke B&B optie die op 0.3 km van het centrum van Termignon ligt. L'Outa Hotel Restaurant in Termignon is een fijn hotel for gezinnen, dat voorzien is van een spa-centrum, een zonneterras en een sauna. L'Outa Hotel Restaurant is een geweldig resort voor reizigers naar Termignon die hun vakantie met een spa-centrum, een zonneterras en een sauna willen doorbrengen.

Meer zienMinder