Hotels in Saint-André-de-Cubzac

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saint-André-de-Cubzac van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
De kamers van het Le Cosy Cabarieu Bed and Breakfast liggen op nog geen 10 minuten rjden van de Paléogalerie en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Gelegen op afstand van 2 km van Le 45ème Parallèle Nord et Le coteau de Montalon heeft het B&B Hotel Bordeaux Saint Andre De Cubzac Saint-André-de-Cubzac 66 kamers.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Gustave Eiffel Bridge bevindt zich op ongeveer 4 km afstand, terwijl Le 45ème Parallèle Nord et Le coteau de Montalon binnen 15 minuten lopen vandaan ligt.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 30-minuten loopafstand van het centrum van Saint-André-de-Cubzac en biedt een zonneterras en ligstoelen.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren

Waar logeren in Saint-André-de-Cubzac?

Beste goedkope hotels in Saint-André-de-Cubzac

Budgetreizigers zullen er 3 betaalbare hotels in Saint-André-de-Cubzac vinden, waaronder Le Cosy Cabarieu en B&B Hotel Bordeaux Saint Andre De Cubzac. B&B Hotel Bordeaux Saint Andre De Cubzac is een betaalbare keuze die u op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad brengt. Le Cosy Cabarieu is een betaalbare accommodatie op loopafstand van 30 minuten van Eglise catholique Saint-Andre-du-Nom-de-Dieu a Saint-Andre-de-Cubzac.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de drukte van de binnenstand van Saint-André-de-Cubzac niet missen, overweegt u dan een verblijf bij Domaine De Monein te boeken, waarbij gratis parkeren en een zonnedek worden aangeboden. Het gelegen nabij Eglise catholique Saint-Andre-du-Nom-de-Dieu a Saint-Andre-de-Cubzac Welcome Logement Avec Terrasse Proche Bordeaux is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Selecteer een hotel nabij Eglise catholique Saint-Andre-du-Nom-de-Dieu a Saint-Andre-de-Cubzac, zoals Domaine De Monein met een kamerprijs van €100 per nacht. U kunt ook verblijven bij Domaine De Monein, dat circa 1000 meter van Eglise catholique Saint-Andre-du-Nom-de-Dieu a Saint-Andre-de-Cubzac is.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saint-André-de-Cubzac

B&B Hotel Bordeaux Saint Andre De Cubzac biedt gratis parkeren en huishouden plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Saint-André-de-Cubzac met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een appartement nabij Eglise catholique Saint-Andre-du-Nom-de-Dieu a Saint-Andre-de-Cubzac, zoals Welcome Logement Avec Terrasse Proche Bordeaux of « Chez Nath Et Chris ». B&B's in Saint-André-de-Cubzac zijn onder andere Welcome Logement Avec Terrasse Proche Bordeaux en Appartement 2 Pieces Avec Jardin Privatif. Komt u naar Saint-André-de-Cubzac voor zaken, dan heeft u de keuze uit de 3 hotels zoals Le Cosy Cabarieu en B&B Hotel Bordeaux Saint Andre De Cubzac, die tevens de zakelijke faciliteiten bieden. B&B Hotel Bordeaux Saint Andre De Cubzac wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Saint-André-de-Cubzac, dat gratis parkeren en huishouden biedt.

Meer zienMinder