Hotels in Sesimbra

Bekijk 24 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sesimbra van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-24 van 24
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig768 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het do Mar is op loopafstand van 11 minuten van Fortress of Saint James of Sesimbra gelegen en beschikt over 168 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig747 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het strand Hotel & Spa Sesimbra heeft saunafaciliteiten en een buitenzwembad op het terrein en beschikt over een zwembad en een charmante locatie.
Vanaf€ 190 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig772 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het unieke Sana is gevestigd alleen 4 km afstand van het Arrábida Natural Park en biedt een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig177 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Four Points By Sheraton bevindt zich op binnen 17 minuten loopafstand van Ouro Beach en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig130 beoordelingen
Kaart
4.2 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Senhora Do Cabo Meco Homy Holidays bevindt zich nog geen 10 minuten met de auto weg van Ribeira do Cavalo Beach en beschikt over een zwembad.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig264 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum
Gasten van het 4-sterren Dos Zimbros in Sesimbra worden uitgenodigd een duik te nemen in een buitenzwembad en te ontspannen in saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Stadscentrum1.8 km van Cabo Espichel
Castelo de Sesimbra en Arrábida Natural Park zijn respectievelijk 2 km verderop en op minder dan 3 km rijden van het Vila De Sol Bed and Breakfast gelegen.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig151 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Edificio e Capela da Santa Casa da Misericordia de Sesimbra en Arrábida Natural Park zijn respectievelijk op minder dan 5 minuten lopen en op slechts 4 km afstand van het 3-sterren Casa Da Praca Guest House gelegen.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
6.4 km van Stadscentrum
Bij dit kindvriendelijke hotel met mooie zeezichten wordt voor gasten dagelijks een vegetarisch ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 226 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig116 beoordelingen
Kaart
6.6 km van Stadscentrum
Beach Bicas bevindt zich grofweg 25 minuten te voet ervan, terwijl Nossa Senhora de Castelo-kerk minder dan 7 km afstand ligt.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig122 beoordelingen
Kaart
6.3 km van Stadscentrum
Het Casal Do Frade is op circa 7 km afstand van Fortress of Saint James of Sesimbra gelegen en beschikt over 17 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
As MimosasPension
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Ouro Beach ligt op afstand van circa 1 km afstand van het 2-sterren As Mimosas Sesimbra, terwijl Badger binnen een straal van 550 meter lopen ligt.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Het Casa Teresinha Bed and Breakfast Sesimbra met een buitenzwembad is op afstand van 3 km tot Arrábida Natural Park gelegen.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Cali Deluxe Holidays, met uitzicht op de berg ligt ongeveer 5 van Fortress of Saint James of Sesimbra.
Vanaf€ 180 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Echo Homespaces Marques is op 45 km van de luchthaven Humberto Delgado en circa 10 minuten lopen naar de Rua da Cruz 2 Rua dos Mareantes de Sesimbra bushalte.
Vanaf€ 160 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
3.7 km van Stadscentrum2.0 km van Cabo Espichel
Ribeira do Cavalo Beach ligt 4 km afstand naar het Quinta Do Alento Sesimbra, terwijl Beach California op circa 4 km verderop ligt.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
12.0 km van Stadscentrum
Het Tree House - 3 Casas Figueira Laranjeira Limoeiro Sesimbra is op 35 km van de luchthaven Humberto Delgado en 5 minuten wandelen naar de Av 10 Junho X R Juventude bushalte.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed3 beoordelingen
Kaart
4.6 km van Stadscentrum1.4 km van Cabo Espichel
Het Villa Shardana B&B Sesimbra is op 40 km van de luchthaven Humberto Delgado en direct naast de R dos Agapantos bushalte.
Vanaf€ 142 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Ribeira do Cavalo Beach ligt op circa 25 minuten lopen van het Cosy Room With Bathroom And Private Access en biedt winkels en restaurants.
Vanaf€ 102 /nachtSelecteren
Sesimbra Natural Room And Private AccessBed & Breakfast
8.2
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het Natural Room And Private Access Sesimbra is op 45 km van de luchthaven Humberto Delgado en binnen een korte wandeling van 10 minuten van de R de Palames 61A bushalte.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Villa Canto Da Lua SesimbraPension
Kaart
3.3 km van Stadscentrum1.8 km van Cabo Espichel
De kamers van het 3-sterren Villa Canto Da Lua kijken uit op de straat en er is ook buitenzwembad hele jaar geopend op het terrein.
Vanaf€ 335 /nachtSelecteren
Casa Calidris - Bed, Wine & Breakfast Hotel SesimbraHotel
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het Casa Calidris - Bed, Wine & Breakfast biedt een solarium en een buitenzwembad aan en ligt op slechts 3 km afstand van Ribeira do Cavalo Beach.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
Suite Do Meco, Refugio No Meio Da Natureza SesimbraPension
Kaart
5.8 km van Stadscentrum
Het Suite Do Meco is op 45 km van de luchthaven Humberto Delgado en net uit de R Ponte A bushalte.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren
Sublime Sun And Van By Meco Stays SesimbraHotel
Kaart
6.7 km van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Sesimbra

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Sesimbra?

We raden Hotel & Spa beoordeeld met 7.8/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €162 per nacht met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en snorkelen ter plaatse.

Welke top hotels in Sesimbra hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 1789 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Sesimbra. Een van de beste hotels in het centrum van Sesimbra is Hotel & Spa beoordeeld 7.8/10 vanaf €123 per nacht. Hotel do Mar met beoordeling 7.4/10 en Sana Hotel, beoordeeld met 8.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Sesimbra zijn goedkoop?

Meer dan 20 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Sesimbra te selecteren. Een van de beste goedkope hotels is Vila De Sol, beoordeeld met 7.6/10, dat €56 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en kanoën aanbiedt. Een ander aanbevolen hotel is Casa Teresinha met beoordeling 8.2/10, dat €63 per nacht kost. Het biedt kabeltelevisie, een balkon en een zitruimte in de kamers aan.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Sesimbra?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Sana Hotel, beoordeeld met 8.2/10, dat een zonneterras, een wellnesscentrum en windsurfen heeft. Het is op 500 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €151 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Sesimbra?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Hotel & Spa (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en snorkelen voor €162 per nacht. Hotel do Mar, beoordeeld met 7.4/10, is ook een goede optie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en duiken. U kunt een luchtgekoelde, heldere en comfortabele kamer voorzien van een minibar, een satelliet-TV en airconditioning voor ongeveer €123 per nacht boeken.

Wat zijn de beste accommodatie met toegang tot Ouro Beach?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekers Hotel & Spa (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en snorkelen aan en ligt op 15 minuten lopen van Ouro Beach. U kunt ook Hotel do Mar met beoordeling 7.4/10 voor ongeveer €123 per nacht. Het ligt op 0,5 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs receptie, pendeldienst en bruiloft diensten aan.

Welke verblijfsplekken in Sesimbra met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 1188 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Sesimbra. Een van de beste opties is Hotel & Spa (beoordeling: 7.8/10) met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en snorkelen. Het ligt op 3,2 km van Church of Santa Maria. U kunt een luchtgekoelde, moderne en luxe kamer voor ongeveer €162 per nacht boeken. Misschien vindt u Hotel Dos Zimbros beoordeeld met 7.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €143 per nacht.

Waar logeren in Sesimbra?

Beste goedkope hotels in Sesimbra

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Vila De Sol met een vanaf-prijs van 124€ per kamer. Casinhas De Alfenim is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om op slechts 15 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Rent4Rest - Sesimbra Ocean View Studio verblijven.

U kunt overwegen om Sana Sesimbra Hotel te boeken, het ligt op circa 400 meter van Parque Augusto Pólvora en beschikt over een zonnedek, snorkelen en wandelen. Voor de liefhebbers van de natuurlandschappen is Do Mar, gelegen op loopafstand van slechts 10 minuten van Nossa Senhora de Castelo-kerk en tevens in de buurt van een haven en een heuvel, een uitstekende optie.

Luxe en boetiekaccommodatie in Sesimbra

Wie graag een luxe verblijf wilt, kan kiezen voor Hotel Dos Zimbros, een 4-sterren hotel met een bubbelbad, een seizoensgebonden buitenzwembad en paardrijden.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Studio Over The Beach is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 300 meter verwijderd van Restaurante Canhao. Home In The Sea is een B&B accommodatie op loopafstand van 15 minuten van Nossa Senhora de Castelo-kerk. Als u met een gezin reist, dan is het boeken van Akisol Sesimbra Star met gratis parkeren en fietsen de beste optie voor u.

Meer zienMinder