Hotels in Manigod

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Manigod van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.8
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
3.1 km van Stadscentrum200 meter van Crete Blanche Ski Lift
Het 4-sterren Restaurant "Les Sapins" Wellness & Gourmet met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 40 km van de luchthaven Annecy-Meythet.
Vanaf€ 188 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum1.1 km van Manigod Ski School
Het 3-sterren Le Paret Chambres D'Hotes De Charme Manigod ligt op afstand van circa 3 km van Chèvrerie de la Closette en beschikt over fitnesslessen, hammam en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
3.6 km van Stadscentrum100 meter van Le Merle Ski Lift
Dit budget hotel ligt op 3 km van het stadscentrum en beschikt over geluidsdichte kamers.
Vanaf€ 187 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum600 meter van Manigod Ski School
Het Les Chalets-Hotel De La Croix-Fry Manigod heeft 9 kamers met uitzicht op de berg en ligt circa 3 km verwijderd van Chèvrerie de la Closette.
Vanaf€ 254 /nachtSelecteren
Le Hameau De Mon Pere Hotel ManigodHotel
Kaart
3.1 km van Stadscentrum400 meter van Crete Blanche Ski Lift
In het Le Hameau De Mon Pere Manigod wordt dagelijks continentaal ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 389 /nachtSelecteren
Residence Le Hameau De L'Ours ManigodAparthotel
Kaart
2.9 km van Stadscentrum200 meter van Crete Blanche Ski Lift
Het Residence Le Hameau De L'Ours Manigod heeft 65 kamers met uitzicht op de berg en ligt 3 km van Chèvrerie de la Closette.
Vanaf€ 195 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Manigod

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Manigod hebben een centrale ligging?

We raden Le Paret Chambres D'Hotes Jacuzzi & Sauna als het beste hotel met gratis parkeren, een zonnedek en een bubbelbad, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Welke hotels voor koppels in Manigod zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Hotel Restaurant "Les Sapins" Wellness & Gourmet beoordeeld met 8.2/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, krantenservice en een bubbelbad aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €207 per nacht boeken.

Welke hotels in Manigod zijn goed voor gezinnen?

U kunt ook Hotel Restaurant "Les Sapins" Wellness & Gourmet (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €207 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, krantenservice en een bubbelbad aan.

Welke hotels in Manigod niet ver van Tête de Cabeau zijn de beste?

Er zijn 3 aanbiedingen. Selecteer een hotel niet ver van Tête de Cabeau, zoals Hotel Restaurant Les Rosieres, gelegen binnen 5 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis pendeldienst, kindermaaltijden en wandelen en biedt kamers vanaf €62 per nacht.

Waar logeren in Manigod?

Beste goedkope hotels in Manigod

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Manigod zijn kunnen ervoor kiezen om in Relais Du Charvin te verblijven, met een kamerprijs vanaf €61 per nacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Relais Du Charvin in het centrum van Manigod hebben. Relais Du Charvin is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4.7 km van Col de Plan Bois.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het centraal gelegen in Manigod Le Paret Akwaba bevindt zich tevens op korte loopafstand van La Chevrerie d'Antan en is voorzien van een zonneterras, een bubbelbad en een wellnesscentrum. Le Paret Akwaba is een ander goed hotel in het centrum van Manigod, vlakbij La Chevrerie d'Antan.

U kunt overwegen om Le Paret Akwaba te boeken, het ligt op circa 300 meter van La Chevrerie d'Antan en beschikt over een zonneterras, een bubbelbad en een wellnesscentrum. Op afstand van circa 300 meter van Tête de Cabeau treft u Hotel Restaurant "Les Sapins" Wellness & Gourmet.

Luxe en boetiekaccommodatie in Manigod

Als u op zoek bent naar een fantastisch luxe verblijf, denk dan aan het 4-sterren Hotel Restaurant "Les Sapins" Wellness & Gourmet, die op loopafstand van Col de la Croix Fry ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mbs E16 is een bescheiden appartement, gelegen op 5 minuten lopen van Arvi'Pa Cafe. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Mbs E16 met vanaf-prijs van €47 per kamer. Als u in een unieke gezinsvriendelijke reis naar Manigod geïnteresseerd bent, probeer Hotel Restaurant "Les Sapins" Wellness & Gourmet, dat ook over een bubbelbad, een verwarmd zwembad en sneeuwskiën beschikt. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Manigod, Le Paret Akwaba of Hotel Restaurant "Les Sapins" Wellness & Gourmet zijn onder hen.

Meer zienMinder