Hotels in Bergheim

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bergheim van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig530 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het La Cour Du Bailli Suites & Spa Bergheim met een bubbelbad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad bevindt zich op ongeveer 60 km van de luchthaven Straatsburg.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Cimetiere Militaire Allemand en Ancienne Maison d'ecole zijn respectievelijk grofweg 5 minuten wandelen ervan en binnen 7 minuten wandelafstand van het Le4Bergheim Chambre D'Hotes gelegen.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Centre de Réintroduction des Cigognes et des Loutres en Kasteel Haut-Kœnigsbourg zijn respectievelijk minder dan 4 km en op een 4 km van het rookvrije Chez Norbert gelegen.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig150 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Dankzij een welgelegen locatie hebben gasten directe toegang tot Cadran Solaire, gelegen op slechts 450 meter hier vandaan.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Votre Chez Vous Bergheim bevindt zich op slecht 3 km afstand van Centre de Réintroduction des Cigognes et des Loutres en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
Gite Du RotenbergBed & Breakfast
8.6
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Op nog geen 3 km van de Centre de Réintroduction des Cigognes et des Loutres biedt het Gite Du Rotenberg Bergheim wandelen en fietsen voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
Picturesque Apartment With A Dishwasher On A Quiet Place BergheimHotel
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Picturesque Apartment With A Dishwasher On A Quiet Place is gevestigd 4 km afstand naar Kasteel Haut-Kœnigsbourg en 4 km van Centre de Réintroduction des Cigognes et des Loutres.
Selecteren
La Maison De Romeo BergheimBed & Breakfast
Kaart
800 meter van Stadscentrum
De Centre de Réintroduction des Cigognes et des Loutres ligt op circa 4 km en La Montagne des Singes is met de auto in 15 minuten te bereiken.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bergheim

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Bergheim zou je aanbevelen?

We raden Hotel Residence La Cour Du Bailli beoordeeld met 8.0/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €108 per nacht met gratis parkeren, een spa-centrum en kindermaaltijden ter plaatse.

Welke hotels in Bergheim hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 470 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Bergheim. Onze bezoekers vinden Residence Odalys Le Domaine Des Rois, beoordeeld met 7.4/10, leuk. Het heeft gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en een sportschool en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke hotels voor koppels in Bergheim zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Residence Odalys Le Domaine Des Rois, beoordeeld met 7.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, fitnesslessen en een sportschool heeft. Het is op 650 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €143 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Bergheim?

Hotel Residence La Cour Du Bailli (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis parkeren, een spa-centrum en kindermaaltijden voor €108 per nacht.

Waar logeren in Bergheim?

Beste goedkope hotels in Bergheim

Les Remparts De Bergheim is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts 74€ per nacht. S'Harzala is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Gite Du Rotenberg is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 6 km van Musée de Doldar.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die de voorkeur geven aan een verblijf in het centrum van de stad moeten Le4Bergheim Chambre D'Hotes en Residence Odalys Le Domaine Des Rois bezoeken, die op 10 en 10 minuten lopen van het stadscentrum liggen. Het gelegen nabij Asso Culture et Patrimoine Gite Weyer N°3 is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bergheim

Aux Pieds Des Vignes is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 44€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gites-Weyer N°1 is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 150 meter verwijderd van Winstub l'Altenberg.

Meer zienMinder