Hotels in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin)

Bekijk 15 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-15 van 15
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig284 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Bleger Claude en Kasteel Haut-Kœnigsbourg zijn binnen 7 minuten lopen en op amper 25 minuten wandelen naar het Val-Vignes Colmar Haut-Koenigsbourg, The Originals Relais Saint-Hippolyte.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig338 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Munsch, Colmar Nord - Haut-Koenigsbourg, dat 40 kamers heeft, ligt in het hartje van Saint-Hippolyte en op maar 15 minuten rijden van Kasteel Sint-Ulrich.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig159 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het rookvrije Logis Hotel Le Parc&Spa Saint-Hippolyte bevindt zich 6 km naar Kasteel Sint-Ulrich en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 187 /nachtSelecteren
Chambre Le Hupsa PfannalaBed & Breakfast
8.6
Geweldig79 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Chambre Le Hupsa Pfannala is op 55 km van de luchthaven Straatsburg en binnen 5 minuten loopafstand van de Hotel Munsch bushalte.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Kasteel Haut-Kœnigsbourg ligt op 2 km van het Chambres D'Hotes Francois Bleger Saint-Hippolyte, terwijl La Montagne des Singes binnen 3 km afstand ligt.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig72 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het La Bacchante Saint-Hippolyte is gevestigd op nog geen 3 km afstand van La Montagne des Singes en biedt een stoomcabine, een bubbelbad en saunafaciliteiten aan.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Dit hotel ligt op minder dan 2.8 km van Synagogue of Bergheim en beschikt over een lounge restaurant en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig114 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Restaurant A La Vignette, dat 17 kamers heeft, ligt in het hartje van Saint-Hippolyte en op minder dan 2 km afstand van Kasteel Haut-Kœnigsbourg.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
De kamers van het Sylvie Fahrer Et Fils liggen op een 2 km van Kasteel Haut-Kœnigsbourg en bieden uitzicht op de stad.
Vanaf€ 173 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig70 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Domaine Bleger By Windmuehl heeft 6 kamers, een terras, een picknickplaats en een tuin en bevindt zich op zo'n 5 minuten lopen vanaf Bleger Claude in Saint-Hippolyte.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed34 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het La Cour St-Fulrad - Les Suites Saint-Hippolyte biedt een terras en een picknickplaats aan, en ligt op een 2 km afstand van Kasteel Haut-Kœnigsbourg.
Vanaf€ 131 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Kasteel Haut-Kœnigsbourg en Château du Haut-Ribeaupierre zijn respectievelijk op 2 km afstand ervandaan en maar 15 minuten rjden van het Maison D'Hotes Le Cep D'Or Alsace Saint-Hippolyte gelegen.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
Chambres ThirionBed & Breakfast
7.8
Heel goed14 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het hotel ligt op slechts 250 meter van Bleger Claude en beschikt over 6 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het La Cour St-Fulrad - Appartements Saint-Hippolyte is op 55 km van de luchthaven Straatsburg en 5 minuten wandelafstand van de Hotel Munsch bushalte.
Vanaf€ 131 /nachtSelecteren
Chez Max Alsace Hotel Saint-Hippolyte Pension
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Chez Max Alsace Saint-Hippolyte is op 55 km van de luchthaven Straatsburg en op 10 minuten wandelafstand van de Hotel Munsch bushalte.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Saint-Hippolyte (Haut-Rhin)?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Saint-Hippolyte (Haut-Rhin) om uit te kiezen. Een van de beste hotels in het centrum van Saint-Hippolyte (Haut-Rhin) is Logis Hotel Le Parc&Spa beoordeeld 8.0/10 vanaf €88 per nacht. Hotel Munsch, Colmar Nord - Haut-Koenigsbourg met beoordeling 7.8/10 en Hôtel Val-Vignes Colmar Haut-Koenigsbourg, The Originals Relais, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin) zijn goedkoop?

Meer dan 258 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin) te kiezen. Een van de beste goedkope hotels is Chambre Le Hupsa Pfannala, beoordeeld met 9.4/10, dat €94 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, een kindermenu en strijken aanbiedt. Hotel Munsch, Colmar Nord - Haut-Koenigsbourg, dat €90 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis parkeren, een zonnedek en een kindermenu met beoordeling 7.8/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin) zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Logis Hotel Le Parc&Spa beoordeeld met 8.0/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, parkeerservice en een sportschool aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €187 per nacht boeken.

Welke hotels in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin) zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Hotel Munsch, Colmar Nord - Haut-Koenigsbourg (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en een kindermenu voor €90 per nacht. U kunt ook Hôtel Val-Vignes Colmar Haut-Koenigsbourg, The Originals Relais (beoordeling: 8.4/10) voor ongeveer €118 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, 24-uurs receptie en een speelzaal aan.

Waar logeren in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin)?

Beste goedkope hotels in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin)

Domaine Du Winmuehl is een betaalbare accommodatie met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Maison Hum, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. La Bacchante is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 81€ per nacht en een gunstige locatie nabij La Maison des Sorcieres.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor een meer centrale locatie, denk aan het boeken van een kamer in Hotel Restaurant A La Vignette, slechts 150 meter van het centrum van Saint-Hippolyte (Haut-Rhin). Reizigers naar Saint-Hippolyte (Haut-Rhin), die in een centraal gelegen gebied willen verblijven, kunnen kiezen voor Relais Du Silence Aux Ducs De Lorraine.

Chambres D'Hotes Francois Bleger ligt op 5 minuten lopen van Bléger Claude en heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen.

Luxe en boetiekaccommodatie in Saint-Hippolyte (Haut-Rhin)

Het luxueuze Logis Hotel Le Parc ligt tegenover NaturoparC - Hunawihr en biedt een zonterras, een sauna en een binnenzwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast La Montagne des Singes (Apenberg) Gite Du Rempart.

Meer zienMinder