Hotels in Bar-sur-Aube

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bar-sur-Aube van 50+ aanbieders

Incheckdatum
zo, 30 jun
-
Uitcheckdatum
ma, 01 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
zo, 30 jun
-
Uitcheckdatum
ma, 01 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
zo, 30 jun
-
Uitcheckdatum
ma, 01 jul
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig111 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Le Village De La Champagne - Slowmoov Bar-sur-Aube biedt een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad en ligt op 16 minuten lopen van Sous-prefecture.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig93 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren La Pomme D'Or, met uitzicht op de tuin, ligt op circa 4 km van eglise Saint-Afre de Voigny en biedt een terras en diverse recreatiemogelijkheden aan.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Qualisterra - Chambres D'Hotes, Vignoble Bio-Inspirant Et Bien-Etre Corps Et Esprit Bar-sur-Aube kijkt uit over de tuin en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 191 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig112 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Logis Le Saint Nicolas is op 95 km van de luchthaven Châlons-Vatry en op een 5-minuten van de Bar-sur-Aube Gare bushalte.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Les Pierres Bleues Hotel Bar-sur-AubePension
8.6
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
Chambre D'Hote Chez AngelaBed & Breakfast
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bar-sur-Aube

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Bar-sur-Aube hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 92 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Bar-sur-Aube. Onze klanten vinden Hotel De La Pomme D'Or, beoordeeld met 8.0/10, leuk. Het heeft een fotokopieerapparaat en in de bar en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Logis Le Saint Nicolas met beoordeling 6.8/10 en Le Village De La Champagne - Slowmoov, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Bar-sur-Aube?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Bar-sur-Aube. Hotel De La Pomme D'Or met beoordeling 8.0/10 is een goede optie, gelegen op 4,5 km van eglise Saint-Afre de Voigny. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een fotokopieerapparaat en in de bar profiteren. Klanten vinden ook uitstekende service leuk. Le Village De La Champagne - Slowmoov, dat €59 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats met beoordeling 8.4/10. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Welke hotels voor koppels in Bar-sur-Aube zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Le Village De La Champagne - Slowmoov, beoordeeld met 8.4/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats heeft. Het is op 950 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €59 per nacht.

Welke verblijfsplekken in Bar-sur-Aube met buitenzwembadden zijn de beste?

Misschien vindt u Logis Le Saint Nicolas beoordeeld met 6.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €80 per nacht.

Waar logeren in Bar-sur-Aube?

Beste goedkope hotels in Bar-sur-Aube

Voor een budgetbewuste reiziger zijn er in Bar-sur-Aube 3 accommodaties om in overweging te nemen, waaronder Le Village De La Champagne - Slowmoov en Hotel De La Pomme D'Or. Voor een budgetreiziger is Hotel De La Pomme D'Or, 5 minuten lopen naar het hart van Bar-sur-Aube, een goede keuze. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Chapelle Saint-Jean-Baptiste zijn Le Village De La Champagne - Slowmoov en Hotel De La Pomme D'Or.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Le Village De La Champagne - Slowmoov en Logis Le Saint Nicolas bevinden zich in het hart van Bar-sur-Aube, nabij de meest populaire attracties van de stad. Bent u op zoek naar een hotel in het centrum van Bar-sur-Aube, overweeg dan het gelegen nabij Sous-prefecture Logis Le Saint Nicolas.

Selecteer een hotel nabij Sous-prefecture, zoals Hotel De La Pomme D'Or met een kamerprijs van €58 per nacht. Hotel De La Pomme D'Or en Logis Le Saint Nicolas zijn goede opties voor mensen die in de buurt van Sous-prefecture willen logeren.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bar-sur-Aube

Als u de voorkeur aan Logis Le Saint Nicolas geeft, dan zijn er 24-uurs roomservice, een sauna en een buitenzwembad en ligt het op 0,5 km afstand van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Bar-sur-Aube moeten eens kijken naar Gite Touristique Du Couvent - een andere goede optie in de buurt van Sous-prefecture. Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Bar-sur-Aube, zullen blij zijn met Gite Touristique Du Couvent en Les Roulottes De La Champagne Campground. Als u van plan bent om Bar-sur-Aube met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een gezin-georiënteerd hotel zoals Maison Qualisterra - Chambres D'Hotes met gratis parkeren, een zonneterras en ledikanten. Le Village De La Champagne - Slowmoov is een geweldig resort voor reizigers naar Bar-sur-Aube die hun vakantie met gratis parkeren, een zonneterras en een picknickplaats willen doorbrengen.

Meer zienMinder