Hotels in Colombey-les-deux-Églises

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Colombey-les-deux-Églises van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig201 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Maison & Tartine Colombey-les-deux-Églises, gelegen op amper 7 minuten lopen vanaf Mémorial Charles de Gaulle en een wandeling van 7-minuten van Boisserie, family home of General de Gaulle, beschikt over een terras en een tuin en heeft 11 kamers.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig242 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Logis Hotel La Grange Du Relais Colombey-les-deux-Églises ligt op 140 km van de luchthaven Châlons-Vatry en verwelkomt gasten met een restaurant en een cadeauwinkel.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
De kamers van het Hostellerie La Montagne Colombey-les-deux-Églises liggen ongeveer 5 minuten lopen van Charles de Gaulle en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
7.6
Heel goed182 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Mémorial Charles de Gaulle ligt op ongeveer 12 minuten lopen van het gezinsvriendelijke Hôtel des Dhuits, terwijl Boisserie, family home of General de Gaulle 12 minuten wandelen ervandaan ligt.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Eglise Saint-Maurice is te vinden op op een 4 km van een pension.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het niet-roken Gite L'Eden A L'Est Colombey-les-deux-Églises met een hammam spa bevindt zich op ongeveer 140 km van de luchthaven Châlons-Vatry.
Vanaf€ 235 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Colombey-les-deux-Églises

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Colombey-les-deux-Églises?

Er zijn 5 hotels en andere accommodaties in het centrum van Colombey-les-deux-Églises om uit te kiezen. We raden Logis Hotel La Grange Du Relais als het beste hotel met een zonnedek, 24 uur bewakingsdienst en huishouden, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum. Maison & Tartine met beoordeling 8.6/10 en Hostellerie La Montagne, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Colombey-les-deux-Églises?

Maison & Tartine beoordeeld met 8.6/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Colombey-les-deux-Églises. Deze accommodatie heeft een picknickplaats, een zonnedek en ledikanten. Logis Hotel La Grange Du Relais is ook een goede keuze met beoordeling 8.4/10 voor €89 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Colombey-les-deux-Églises?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Maison & Tartine, beoordeeld met 8.6/10, dat een picknickplaats, een zonnedek en ledikanten heeft. Het is op 200 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €59 per nacht.

Welke hotels in Colombey-les-deux-Églises zijn goed voor gezinnen?

Maison & Tartine (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met een picknickplaats, een zonnedek en ledikanten voor €59 per nacht.

Waar logeren in Colombey-les-deux-Églises?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het gelegen nabij Mémorial Charles de Gaulle Le Relais De La Poste 1 is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Als u voor het eerst naar Colombey-les-deux-Églises komt, kunt u het beste in het centrum nabij Mémorial Charles de Gaulle logeren, bijvoorbeeld, bij Logis Hotel La Grange Du Relais of Hostellerie La Montagne. Als u naar Colombey-les-deux-Églises gaat, plan dan een bezoek aan Mémorial Charles de Gaulle wanneer u bij Logis Hotel La Grange Du Relais of Hostellerie La Montagne verblijft.

Luxe en boetiekaccommodatie in Colombey-les-deux-Églises

Als u een onberispelijke service wilt ervaren, overweeg dan Logis Hotel La Grange Du Relais, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum licht.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Colombey-les-deux-Églises moeten eens kijken naar Le Relais De La Poste 1 - een andere goede optie in de buurt van Mémorial Charles de Gaulle.

Meer zienMinder