Hotels in Jakobstad

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Jakobstad van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.6
Heel goed46 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Pietarsaaren Kaupunginhotelli Jakobstad bevindt zich 1 km verwijderd van Pedersore Church en biedt een buffet ontbijt.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Een pension is op slechts 7 minuten loopafstand van Jakobstad kyrka en ligt in de nabijheid van Betaniakyrkan.
Vanaf€ 115 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig77 beoordelingen
Het huisdiervriendelijke Epoque & Apartments is gevestigd binnen een korte rit 5 minuten van Jakobstad kyrka en binnen een 7-minuten wandelafstand van Tupakkamakasiini.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het Jugend Boutique Jakobstad met een sauna, een golfbaan en een tuin biedt een omgeving ongeveer 5 minuten wandelafstand van Tupakkamakasiini.
Vanaf€ 151 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Comfort Guesthouse Jakobstad, gelegen op 700 meter afstand van Tupakkamakasiini en op circa 9 minuten wandelafstand van Skata, beschikt over een sauna en een terras en heeft 28 kamers.
Vanaf€ 160 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Jakobstad

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Jakobstad?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Jakobstad. Hotel Epoque, beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden, dat op 10 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Jakobstad?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Hotel Epoque beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden heeft. Het ligt op 3,4 km van Jakobstads Golf en kost ongeveer €158 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Jakobstad niet ver van Tupakkamakasiini?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenJugend Home Hotel (beoordeling: 8.4/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, krantenservice en bowlen aan en ligt op 5 minuten lopen van Tupakkamakasiini.

Waar logeren in Jakobstad?

Beste goedkope hotels in Jakobstad

Als u Jakobstad met een budget bezoekt, denk dan aan een verblijf in Jugend Guesthome met gratis parkeren en bordspellen en tarieven van €56. Comfort Guesthouse is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 550 meter van het hart van Jakobstad. Jugend Guesthome is een betaalbare woning gelegen op 250 meter van Tupakkamakasiini.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u van drukte om u heen houdt, kiest u voor Jugend Guesthome of Jugend Home Hotel met de vanaf-prijzen van €56 en €100 respectievelijk. Een andere centraal gelegen optie is Hotel Epoque, met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Pietarsaaren Kaupunginmuseo, zoals Hotel Epoque, dat €157 per nacht kost. Neem in aanmerking Hotel Epoque met voorzieningen zoals gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden, dat op minder dan 10 minuten lopen van Tupakkamakasiini ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Jakobstad

Reizigers die op zoek zijn naar afgezonderde luxe terwijl ze in Jakobstad blijven, zullen genieten van Hotel Epoque, een chique hotel op 900 meter van het stadscentrum. Ketenhotels zijn onder andere het 3-sterren Pietarsaaren Kaupunginhotelli, met fantastische functies zoals gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en kindermaaltijden.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartment in / Pietarsaari is gevestigd op loopafstand van Tupakkamakasiini en op 5 minuten lopen van het centrum van Jakobstad. U kunt ook voor het comfortabele Apartment in / Pietarsaari gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren en een zonnedek. Als u op zakenreis bent, overweeg dan een verblijf in Comfort Guesthouse, een gunstig gelegen 3-sterren zakenhotel. Hotel Epoque is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Jakobstad te hebben verkend.

Meer zienMinder